Operațiuni de căutare fără încetare în Italia, pentru a-l găsi pe Cristian, românul care a fost împreună cu Bianca și Patrizia pe râul Natisone.

Cele două fete au fost găsite, din păcate, fără viață, la scurt timp de la tragedie. Cristian, în schimb, este de negăsit, la două săptămâni de la incidentul terifiant.

Citește și: Reacția lui Babasha după ce a fost huiduit pe scena la concertul Coldplay. Manelistul a spus lucrurilor pe nume: „Strainii ne apreciaza, doar romanii nu!”

Cristian

[Sursa foto: Facebook]

Cristian, de negăsit la două săptămâni de la tragedie

Căutările autorităților pentru a-l găsi pe Cristian par în zadar. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, este negăsit, la două săptămâni de la tragedia care le-a ucis pe Bianca și Patrizia.

"Tensiunea este mare, frustrarea la fel, dar nu ne vom opri", a declarat primarul despre operațiunile de căutare, potrivit inforrmațiilor transmise de news.ro.

Citește și: Excursie cu final tragic! Un autocar plin de elevi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, în Vâlcea. O persoană a murit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Patrizia/ Bianca

[Sursa foto: Facebook]

Tragedia care a șocat întreaga lume a avut loc pe 31 mai 2024. Cristian, Bianca și Patrizia se aflau pe râul Natisone pentru a face poze. Destinul, din păcate, a avut alte planuri pentru ei.

Cei trei prieteni au fost luați de viitură. Aceștia au dispărut în apele învolburate, după ce s-au îmbrățișat pentru ultima data.

Se pare că ancheta autorităților în cazul operațiunilor de salvare continuă.

Una dintre fete ar fi sunat la 112, dar, din motive încă nestabilite, salvarea celor trei a ajuns prea târziu.

”Patrizia a dat patru apeluri la numărul unic de urgență 112.Ultimul rămas fără răspuns. Primul apel a fost la ora 13.29, celelalte în minutele imediat următoare”, a dezvăluit procurorul Massimo Lia, citat de presa italiană.

Ultimele clipe din viața celor trei/ Patrizia

[Sursa foto: Capturi/ Facebook]

Patrizia și Bianca au fost găsite fără viață, la scurt timp de la tragedie.

„Veniți să ne salvați!  Vă rog sunați-o pe mama mea”, sunt ultimele cuvinte ale Patriziei Cormos, notează presa italiană.

A trecut o săptămână de la înmormântarea celor două fete. Bianca și Patrizia au lăsat în urmă lacrimi de durere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si