Cristian, eroul care se transformă în Moş Nicolae, pentru mai multe suflete care nu au ocazia să zâmbească de sărbători

Stirile Kanal D, miercuri 05 decembrie 2018 , 20:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un tânăr IT-ist din Dolj renunta la timpul dedicat serviciului că să îndeplinească dorinţele celor care nu au ocazii prea multe să zâmbească. De 5 ani strânge bani, mâncare şi haine pentru familiile sărace.

Astăzi, a ajuns la o familie cu 3 copii, care locuieşte într-o casă de chirpici, lângă o pădure, fără curent electric şi fără apă. Va prezentăm povestea lui Cristian, eroul care se transformă în Moş Nicolae pentru mai multe suflete.

Ionelia are 5 ani însă ochii ei trădează greutăţi pe care le înfruntă că un om mare.  Când mama şi bunica lipsesc de-acasă, copila le poartă singură de grijă fraţilor.

Cele 5 suflete împart două camere fără lumina şi încălzite doar de-o plită. Copilăria plină de lipsuri a învăţat-o pe Ionelia să împartă tot ce are cu fraţii mai mici.

De Moş Nicolae, cea mai mare dorinţa a copilei era să primească ciocolată. Dorinţa i-a îndeplinit-o Cristian -  un tânăr care îşi dedică timpul liber altora.

Cea mai fericită a fost bunica. De multe ori, nu are ce le pune pe masă celor mici, aşa că atunci când a văzut cadourile, chipul i s-a înseninat.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021?... Ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață de când e la Survivor România 2021? Motivul pentru care se trezește înaintea tuturor
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si