Dezvaluiri incredibile ale lui Gigi Becali despre parintele Pomohaci. "Avea apucaturi nenorocite de curvie. Se lupta cu Satan. Sa nu mai calce in altarul bisericii niciodata" - Ce a povestit Becali ca stie despre el. Te infiori

Scandalul in care este implicat preotul Cristian Pomohaci incepe sa fie din ce in ce mai discutat in Romania. Invitat la o emisiune TV, Gigi Becali a vorbit si el despre subiectul arzator al ultimei perioada.

C.I.P., luni 17 iulie 2017 , 13:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cunoscut un om credincios si cu frica Lui Dumnezeu, Gigi Becali a spus lucruri interesante despre ce facea parintele Pomohaci. "Lumea il apreciaza pentru vocea lui, pentru calitatile lui artistice, dar ce este important ca s-au dat in vileag aceste apucaturi ale lui, de sodomie, de pedofilie ca sa nu mai slujeasca in biserica, pentru ca ii e tare urat lui Dumnezeu ca un sodomist sa se atinga de sfintele taine in altar, biserica a facut cu intelepciune, pentru ca iubind oamenii sa nu-i sminteasca, dar incet incet ii va caterisi, zic eu, problema lui, pot sa-l iubeasca oamenii pentru melodii, nu e niciun fel de problema ca nu-l omoram pe om ca e homosexual numai ca nu are ce cauta in biserica niciodata in viata lui, pacatul asta al sodomiei, pedofiliei, e atat de urat ca nici Satan te pune sa-l faci, nu se uita, intoarce fata. Cand doi barbati fac pacatul sodomiei Satan isi intoarce fata si lui ii e scarba de acest pacat iar el a facut lucrurile astea (...) Ce denigrare? e inregistrare si cu asta basta, va spun ce stiu despre el, el facea moliftele Sfantului Vasile, sa inteleaga toata lumea, moliftele sunt cearta diavolului, te lupti cu Satana, il certi, te certi cu el, ca sa poti sa faci aceste sfinte rugaciuni trebuie sa fii foarte bine pregatit, trei zile trebuie sa tii post, nici apa, altfel vine dracu si te da de pamant. El, Pomohaci am inteles ca-i spunea episcopul Andrei Andreicut, domnule nu mai face moliftele Sfantului Vasile ca nu ai voie sa le faci, nu esti pregatit si se astepta la o chestie de genul asta, el le facea, nu a tinut cont, l-a luat dracu, s-a facut homosexual si si-a batut dracu joc de el, pentru ca daca vreti eu am auzit ca Ilie Cleopa care e sfant, care statea in pustiu si noaptea l-a dus prin aer, l-a dus de la Piatra Neamt, l-a dus la Roman, si se ruga la un stalp si lumea l-a recunoscut si si-a dat seama ca l-a luat dracu pentru ca nu era pregatit.(...) Asta facea el Pomohaci, el sa fie sanatos, noi il iubim in continuare ca pe un om, treaba lui, sa faca sodomie cat vrea el, numai ca in Sfanta Biserica Ortodoxa nu are ce cauta in viata lui, mai ales in altar , e pacat sa mai calce", a declarat Becali la TV, noteaza cei de la cancan.ro.

Mai mult., latifundiarul din Pipera i-a transmis si un mesaj parintelui Pomohaci. "Mesajul pe care i-l transmit, el stie ce are de facut, a facut moliftele Sfantului Vasile, l-a luat dracu, acum sa se impartaseasca, sa se spovedeasca, dar in Biserica, in altar sa nu mai calce niciodata, sa se duca la Biserica sa se caiasca de pacatul pe care l-a facut, el stie ca atunci te hirotonisesti preot si cand primesti pe dreapta sfintenie de la apostoli se transmite harul, el a primit harul si batjocorind harul e un pacat mare pentru ca nu trebuie sa te sfiinteasca biserica, Ioan Gura de Aur spune ca daca vedem un preot beat si ii sarutam mana ne umplem de har, pentru ca harul lui Dumnezeu nu se amesteca niciodata cu sodomia lui Pomohaci si nici pacatele lui nenorocite de curvie si de pedofilie pe care le-a facut el ", i-a transmis Becali. 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si