Cristian Pomohaci va canta pentru Centenarul Marii Uniri la Bucuresti! Fanii nu il vor pe preotul care a facut avansuri sexuale unor minori: „Lumea asta a innebunit!”

Numele lui Cristian Pomohaci apare pe afisul unui spectacol ce va avea loc pe 27 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan marți 20 februarie 2018 , 08:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristian Pomohaci va canta pentru Centenarul Marii Uniri, intr-un spectacol programat pe 27 martie 2018, la Sala Palatului din Bucuresti. Evenimentul este intitulat „La frati nu se pun hotare”, iar pe afis scrie ca acest concert este dedicat Centenarului Marii Unirii. Pe langa numele lui Pomohaci, pe afis sunt nume importante ca Petrica Mitu-Stoian, Cornelia si Lupu Rednic sau Nicusor Iordan, orchestra „Lautarii” din Chisinau fiind condusa de dirijorul Nicolae Botgros.

Cristian Pomohaci va canta pentru Centenarul Marii Uniri dupa ce, in toamna lui 2017, a fost caterisit pentru ca a facut avansuri sexuale unor minori. El si-a continuat activitatea de cantaret de muzica populara, dar, din cauza scandalului, concertul aniversar al lui Pomohaci, tot de la Sala Palatului, a fost anulat.

Cristian Pomohaci va canta pentru Centenarul Marii Uniri: "Ce cauta Pomohaci in acest tablou?"

Cristian Pomohaci va canta pentru Centenarul Marii Uniri, iar fanii muzicii populare sunt revoltati ca Pomohaci apare intr-un concert dedicat unui eveniment atat de important. „O singură remarcă....ce caută Pomohaci in acest tablou?...chiar ca lumea asta a înnebunit....Gunoiul nu trebuie băgat sub preş.....scuzaţi mi expresia.....sa va imaginaţi ca ţinându-i partea nu este bine....artistic vorbind....este simplu a greşit sa plece....chiar si din rândurile artiştilor...!”, au postat fanii despre Pomohaci.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si