Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 5, a fost vizitat miercuri în închisoare  de Irina Loghin și Fuego.

Citeste si: Un avocat și un polițist, cercetați de DIICOT. Cei doi sunt acuzați de înșelăciune și trafic de influență

De ce se află Cristian Popescu Piedone în închisoare

Fostul primar al Sectorului 5 se află în închisoare încă din luna mai a acestui an, ispășindu-și pedeapsa pe care a primit-o, în urma concluzionării dosarului Colectiv.

El a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare, fiind acuzat de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizațiilor de funcționare pentru clubul Colectiv.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citeste si: Câte paturi de arși are România în 2022. Când vor fi gata centrele pentru arși?

Irina Loghin și Fuego, vizită neașteptată în spatele gratiilor

Miercuri, Cristian Popescu Piedone a primit o vizită neașteptată din partea artiștilor Irina Loghin și Fuego

Cei doi artiști le-au cântat deținuților, iar cântecele lor au fost apreciate de cei închişi în Penitenciarul Rahova: „Ne-au mângâiat sufletele cu muzica lor.

Și ne-au mai îndulcit amarul care ne istovește, vrând-nevrând, de prea multe ori... zi si noapte".   

„S-a lăsat frigul peste oameni și arbori și flori… Un anotimp întreg s-a topit de când sunt închis între patru pereți reci… Mâine – poimâine mai trece unul… Și mă trec și eu cu încă o toamna în calendarul vieții… În lumea asta renegată, în care sunt trecător, se întâmplă însă și bucurii depline.

În lumea asta renegată, în care sunt trecător, am învățat să fac sărbătoare din strofe croite pe rime simple și să mă bucur de frânturi pe care le omiteam cândva din cauză de grabă… ”, a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Citeste si: O elevă de 16 ani a fost agresată sexual de un preot profesor în timpul orelor de curs. A fost deschis un dosar penal

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Fostul soț al Chiarei Ferragni, Fedez, din nou pe mâinile doctorilor. Primele declaraţii ale rapperului: "Pentru îndepărtarea tumorii mi-au cusut organele"- radioimpuls.ro

„Pușcăria e grea, oricum ai privi-o, oricum ai picta-o, oricum ai povesti-o… Îți adună gândurile în suflet și sufletul ți-l cerne între gândurile toate… În lumea asta renegată… calendarele curg la fel ca dincolo de poarta cea mare de la șosea. Și aici sunt sentimente și aici sunt inimi și aici sunt oameni… Și aici sunt lacrimi, și aici e zâmbet, și aici sunt visuri și vise și planuri și țeluri și regrete mai ales. În lumea asta renegată… uneori ajung artiști cu har care pun slova pe portativ și te poartă cu ei în lumea muzicii și-a visării și-a libertății… Pe mine și pe confrații de pedeapsă… ne-au vizitat distinsa doamna Irina Loghin și maestrul Fuego", a mai adăugat fostul primar.

Citeste si: Cabral, găsit plin de sânge în baie! Ce s-a întâmplat în casa prezentatorului TV? „Nevasta v-a înjunghiat?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si