Cristian Popescu Piedone, audiat la Parchetul General in dosarul privind conflictul de interese

Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat in dosarul referitor la sesizarea ANI privind conflictul de interese. ##VIDEO26487##

joi 29 septembrie 2016 , 10:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Inainte de audieri, fostul primar al Sectorului 4, a declarat ca firma fiului sau nu a desfasurat afaceri cu statul.

"Societatea baiatului meu nu a avut niciodata afaceri cu statul, nu a vândut si nu a incasat niciun leu de la stat", a spus Cristian Popescu Piedone, potrivit Agerpres.

ANI sustine ca, in perioada 2013 – 2015, Cristian Popescu Piedone a semnat, in calitate de primar, sase acorduri de functionare si doua autorizatii de functionare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” si „Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate si semnate olograf de catre copiii acestuia, asociati si administratori ai societatilor comerciale.

Mai mult decât atât, mai spun inspectorii, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administraţia Domeniului Public Sector 4, instituţie subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafeţe de 400 mp. Însă, în urma măsurătorilor efectuate a rezultat că aceasta ocupă suprafaţa de 2.234 mp.

În urma constatării conflictului de interese penal, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si