Cristian Tudor Popescu, atac dur la adresa medicilor de la Spitalul Floreasca: „Acest spital ar trebui să fie, pur și simplu, dezinfectat, dar nu numai de microbi, ci și de medici"

După apariția primelor imagini cu pacienta arsă pe masa de operație, gazetarul Cristian Tudor Popescu a făcut declarații acide la adresa medicilor de la Spitalul Floreasca.

Author: K.B. joi 09 ianuarie 2020 , 09:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Într-o intervenție telefonică pentru postul de televiziune Digi 24, Cristian Tudor Popescu a declarat că toți angajații care au făcut grevă pentru Mircea Beuran trebuie demiși.

„Acest spital ar trebui să fie, pur și simplu, dezinfectat, dar nu numai de microbii care provoacă infecții nosocomiale, intraspitacilești, ci și de medicii care se arată, iată, mai periculoși și mai nemiloși decât acești microbi”, a spus C.T.

Popescu.

Citeste si: Noul tip de pneumonie depistat în China, provocat de un virus asemănător celui care stă la baza sindromului respirator acut sever

Citeste si: Ce a scris Florin Zamfirescu la profilul lui de pe Facebook! Cum se prezintă acum marele actor

„Acolo este un cuib. Bineînțeles că ar trebui dați afară toți acești 24-25 de inși, cadre medicale, medici, asistente care au avut nerușinarea sinistră să semneze acea hârtie pentru că i se extirpa scaunul de sub fese lui Beuran, acest impostor, acest ins autor de furt intelectual și agramat, pe deasupra, care și-a făcut acolo o camarilă care, acuma, a reacționat”, a spus Popescu.

„La noi, moartea este ieftină. Se moare ieftin în România. Pe șosele, vin beizadele, vin politicieni cu bolizi, care omoară oameni și care nu pățesc nimic. Ce vă spuneam încă de când s-au întâmplat aceste lucruri cu Mario Iorgulescu, cu individul ăsta, Chițoiu, vă spuneam că nu o să facă nicio zi de pușcărie.

După cum vedeți, nu dă socotoeală, în continuare, nimănui, în continuare”, a spus gazetarul.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Ce au decis procurorii în cazul româncei acuzate că i-a furat banii unui bătrân italian, după ce l-a sedus! De ce întârzie Instanta să se pronunțe| EXCLUSIV

Citeste si: VIDEO| Fată de 13 ani, terorizată de un obsedat. Ce-i scrie acesta în sute de mesaje

„În spitale, oamenii sunt arși de vii sau sunt omorâți prin alte metode. Și se îngemănează cele două aspecte, pentru că în spitalul Floreasca a fost internat acest Chițoiu, despre care nu știm nici acum ce a avut, astfel încât, de pe picioare, plecând liniștit de la locul accidentului, să stea după aceea niște zile în salon și să fie dus, după aceea, la reanimare- unde s-a mai văzut așa ceva- din salon la reanimare?”

„Nu. Este rezultatul aproape matematic al anilor de corupție și incompetență din acest spital. spital de partid, cu medici de partid, in care au fost aduși de nenumărate ori politicieni atunci când aveau treabă să fie considerați bolnavi sau răniți”, a spus C.T. Popescu.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si