Unul dintre mesajele care l-a deranjat pe jurnalist a fost: „Diaspora ne-a dat 7.000 de semnaturi. Noi promitem ca n-o sa le dam tot Fuego”, folosind totodata si o poza a artistului. Dupa acet mesaj, liderul USR a recunoscut ca a gresit si si-a cerut scuze.

Recent, Nicusor Dan a mai declarat ca „avem o alegere intre o teleormanizare a României si o Românie moderna, europeana. Avem alegerea intre saracie si un drum catre prosperitate si normalitate in România”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

CTP sustine ca „ domnul Nicusor Dan se afla intr-o adevarata eclipsa de creier. Pentru ca principala problema a USB-ului (Uniunea Salvati Bucurestiul, n.r.)- e USB in momentul de fata, i-ar pune „R-ul” ala acolo – este tocmai pasul spre tara, sa fii un partid in afara Bucurestiului. Si in aceste conditii, dânsul practica separarea asta...nu ne plac cetatenii care asculta Fuego. Pot exista niste români din diaspora care primesc ca pe un dar o piesa muzicala cântata de Fuego.

Si domnul (Nicusor Dan, n.r.) isi bate joc de ei, isi bate joc de teleormaneni, ii stigmatizeaza, in tentativa USB de a deveni USR, de a face pasul spre România. Dupa cum va spuneam, o eclipsa de creier”, a subliniat Cristian Tudor Popescu la Digi24.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si