Cristian Tudor Popescu, probleme de sănătate: "Am intrat pe poarta spitalului aproape complet epuizat fizic și psihic de durere"

Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital cu dureri grave, însă susține că mulțumită medicilor a fost pus pe picioare, în mai puțin de 72 de ore.

A.N.C, duminică 11 august 2019 , 10:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Jurnalistul a povestit, pe contul personal de socializare, despre problemele de sănătate din ultimele zile.

Citeste si: O fată de 15 ani din comuna Tâmna, judeţul Mehedinţi, dată dispărută

¨Mi-au oblojit încrederea în oameni

Am intrat pe poarta spitalului Academic Ponderas ca o arătare între maimuță și om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoșat pe o cârjă, cam la 60 de grade. Aproape complet epuizat fizic și psihic de durere.

Am ieșit pe poarta aceluiași spital după 72 de ore, din nou homo erectus. Asta, mulțumită doctorilor: Mihai Cristescu, Adrian Săftoiu, Alina Constantin, Daniela Godoroja, unei doctorițe micuțe, drăguță și cu ochelari care mi-a stat la căpătâi când îmi era greu și pe care nu știu cum o cheamă, precum și întreg personalului ce m-a îngrijit cu omenie, în condiții de eficiență și igienă prezente în întreg așezământul.

Mi-au reparat organismul, dar mi-au oblojit și grav avariata mea încredere în oameni.¨, a scris Cristian Tudor Popescu pe contul personal de socializare.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si