Evenimentul, devenit tradiție, celebrează femeile care fac performanță în domeniile lor de activitate, fie că este vorba de femei de afaceri, personalități ale vieții artistice, din lumea sportului sau societatea civilă. Cristinei Dorobanțu i-a fost înmânat Premiul pentru informare corectă și relevantă a publicului, distincție pe care tânăra prezentatoare a știrilor Kanal D a dedicat-o, emoționată, echipei sale.

"Mulțumesc revistei Capital pentru această distincție, mă bucur că activitatea mea și faptul că am pus suflet pe tot parcursul evoluției mele v-au atras atenția astfel încât astăzi să mă aflu aici, alături de atâtea femei extraordinare.

Mulțumesc publicului care mă inspiră să fiu tot mai bună în profesia mea și le mulțumesc colegilor mei, în mijlocul cărora mă simt ca acasă și alături de care am această misiune frumoasă de a informa corect publicul, zi de zi", a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citește și: Kanal D, lider de piață cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu

Raluca Bădulescu a urcat pe scenă în aplauzele celor prezenți pentru a ridica premiul pentru "Autenticitate și Stil". Prezenţă extravagantă, tonică și inspirațională, Raluca Bădulescu a cucerit publicul prin prestația sa în calitate de jurat al reality show-ului "Bravo, ai stil!" și a creat o comunitate de fani uriașă în mediul online.

"Mulțumesc revistei Capital pentru acest trofeu minunat! Am fost foarte emoționată pe scenă, aplaud femeile extraordinare care își fac profesia cu pasiune. Mă înclin în fața publicului care a fost alături de mine mereu, și pe micul ecran și în mediul online. Sunt fericită că fac ceea ce-mi place și că pot să ofer din bucuria mea și celor care mă urmăresc", a spus Raluca Bădulescu.

Prestigioasa Gală, care a reunit nume sonore dintr-o paletă variată de domenii, a marcat și lansarea Topului Capital 100 Femei de succes.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si