Cristina Spătar radiază de fericire. Artista trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții și se bucură din plin de statutul de soție, dobândit în urmă cu puțin timp. La sfârșitul lunii iunie, Cristina și soțul ei, Vicențiu, și-au unit destinele în fața a peste 500 de invitați, iar acum își planifică luna de miere.

Cristina Spătar, artistă: „Să fie de o destinație de 7 stele dacă se poate, l-am terorizat pe Vichi, pe soțul meu.

Să fie niște locuri deosebite, ca să merite tot efortul. Eu am cam călătorit așa de-a lungul vieții și nu prea mă mai impresionează nimic, dar întotdeauna mai e ceva de văzut.” 

Iubește Italia și își dorește să revină acolo ori de câte ori are ocazia.

Cristina Spătar, artistă: „Anul trecut am fost în Positano și acum cred că mergem puțin în Portofino. Prin noiembrie o să mergem cu nașii noștri în Maldive pentru că atunci nu mai sunt concerte și o perioadă mai liniștită.” 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei, este afacerist în domeniul imobiliarelor, iar recent, a intrat și artista în această lume a afacerilor. Cei doi se împart între job și copii, iar cântăreața mai are o provocare: trebuie să facă naveta între Capitală și Vâlcea, orașul în care trăiește soțul ei.

Cristina Spătar, artistă:   „Fac naveta, sunt navetistă ce să fac asta e. E frumos, dar copiii sunt acasă și atunci sunt așa tot timpul.”

Cristina Spătar, nuntă cu 500 de invitați

Deși distanța le cam pune piedici, cei doi reușesc să le depășească iar relația dintre ei este tot mai sudată. Sunt convinși că totul va fi bine până la urmă, mai ales că și-au început căsnicia cu o nuntă ca în povești.

Citește și: VIDEO- Sofia Vergara divorțează. După 7 ani de căsnicie, cei doi au ales să își spună adio

Cristina Spătar, artistă: „Nunta a fost, numai că eu nu am fost la înălțime, nu m-am simțit bine. Nu dormisem, nu mâncasem. Am ținut o dietă și n-am mai putut să mănânc nimic, și am stat în perfuzii înainte de a intra în biserică.”  

Pentru Cristina se anunță o perioadă aglomerată, căci mediat după întoarcerea din luna de miere o așteaptă proiecte imobiliare de care trebuie să se ocupe, dar și studioul de înregistrări, unde pregătește un nou album.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si