Cristina, tanara mamica din Arges diagnosticata cu o boala cumplita, a pierdut lupta cu viata!

La numai 23 de ani, Cristina Manea a pierdut lupta cu boala cumplita cu care fusese diagnosticata la cateva ore dupa ce a adus pe lume o fetita. Tanara a murit fara sa o poata auzi pe fiica ei spunandu-i "mama".

A.S., joi 11 ianuarie 2018 , 09:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cumplita soarta i-a fost data unei tinere mame din Pitesti. Nici n-a apucat sa isi stranga la piept puiul, pentru ca la cateva ore dupa nastere, doctorii au descoperit ca femeia sufera de o forma rara de cancer.

Desi isi incepuse tratamentul, in ultima perioada, Cristina s-a simtit rau, nereusind sa isi mai gaseasca puterea de a mai lupta cu boala. in urma sa, a lasat o fetita extraordinar de frumoasa, Amelie, si un sot care va trebui sa treaca prin cele mai dureroase momente din viata lui.

Pe Facebook, mesajele de condoleante si de încurajare pentru familia îndurerata curg continuu:

"Sufletul meu frumos si scump, de ce ne-ai parasit? De ce nu ai vrut sa mai stai cu noi?! Nu pot si nici nu vreau sa cred ca ai plecat... Dar, din pacate Doamne Doamne te-a vrut acolo sus, printre îngeri...Sa stii ca, deja ne este dor de tine...Nu te voi uita niciodata, Crissu meu frumos! Locul tau din inima mea nu il poate inlocui nimeni! Iti multumesc pentru toate clipele petrecute alaturi de tine! Te iubesc! Drum lin spre ceruri, suflet minunat! "

Sursa: sursata.ro

Te-ar putea interesa si