Cristina Țopescu a murit. Iuliana Marciuc: ”Unde au fost prietenii de a murit atât de singură?”

Cristina Țopescu a murit. Iuliana Marciuc, fosta colegă de la TVR a Cristinei Țopescu, a avut o reacție cutremurătoare după moartea jurnalistei.

R.B., luni 13 ianuarie 2020 , 08:02

Cristina Țopescu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cristina Țopescu. ”M-am grăbit să mă uit pe Facebook, pentru că eram prietenă cu Cristina Țopescu și am văzut ultima ei postare din 26 decembrie 2019. Eu nu pot să spun că în ultima perioadă am fost prietenă cu Cristina. Mă întreb unde au fost toți acest prieteni care iată apar acum. Unde au fost prietenii de a murit atât de singură? Am cunoscut-o în perioada când am fost foarte tânără. Am fost la Televiziunea Națională.

Cristina Țopescu

Citeste si: Cristina Țopescu a murit. Detaliul cutremurător din ultima fotografie cu jurnalista în viață

Ultima dată am îmbrățișat-o la Televiziunea Națională, unde a venit și Cristian Țopescu.

Cristina Țopescu. De atunci nu m-am mai văzut cu ea. Acum văd postări pe Facebook cu colegi care îi mulțumesc pentru că i-a învățat. Într-adevăr era foarte generoasă, împărtășea tot ce știa din meseria ei și a ajutat foarte mulți jurnaliști care erau la început de drum”, a mărturisit Iuliana Marciuc.

Citeste si: Cristina Țopescu a murit. Primele imagini de la casa jurnalistei

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni.

Cristina Țopescu

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Citeste si: Cristina Țopescu a murit. Prima reacție a Marinei Almășan

Cristina Țopescu. Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani. 

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Citeste si: Flora Năstase, în stare de șoc după moartea Cristinei Țopescu: ”Nu aș dori să aflu că a fost o sinucidere”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si