Cristina Țopescu, uitată la doar o săptămână după incinerare. Vezi ce s-a întâmplat cu cenușa prezentatoarei TV

Cristina Țopescu a fost incinerată, însă nimeni nu i-a ridicat cenușa de la crematoriul Vitan-Bârzești. Jurnalista este uitată din nou de toți apropiații săi.

G.B., marți 21 ianuarie 2020 , 17:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Prezentatoarea TV a murit la sfârșitul anului trecut, iar autoritățile încă îi cercetează decesul. Aproape trei săptămâni, nimeni nu a știut nimic de Cristina Țopescu, până ce în urmă cu o săptămână, vecina sa a decis să sune la numărul de urgență 112. Medicii au descoperit-o pe Cristina fără suflare.

Citeste si: Cristina Țopescu urma să se mute într-un centru destinat persoanelor cu dizabilități! ”M-a întrebat dacă ar putea locui acolo”! Care urma să fie rolul ei?

Cristina Țopescu uitată la doar o săptămână după incinerare. Vezi ce s-a întâmplat cu cenușa prezentatoarei TV

Familia Cristinei Țopescu i-au respectat ultima decizie și anume: aceea de a fi incinerată. Pe 16 ianuarie, trupul Cristinei Țopescu a ajuns la Crematoriul Vitan-Bârzești, însă nici la 5 zile de la incinerare, cenușa jurnalistei nu a fost ridicată de către cei apropiați.

Surse apropiate ale familiei Țopescu au transmis că cenușa jurnalistei va fi depusă la cimitirul Ghenchea, unde este îngropat și tatăl ei, Cristian Țopescu sau va fi aruncată în locul în care ea iubea să stea cel mai mult. Însă, Rodica Țopescu a spus că va depune cenușa la cimitirul Bellu.

Cristina Țopescu uitată la doar o săptămână după incinerare. Vezi ce s-a întâmplat cu cenușa prezentatoarei TV

Citeste si: Misterul naşterii la Oradea a Cristinei Ţopescu! Tatăl Cristinei a făcut Şcoala de Grăniceri şi a cunoscut-o în oraşul de pe Criş pe prima sa soţie! Cristina a fost crescută până la 5 ani de bunicii materni!

În prezent, cenușa jurnalistei Cristina Țopescu se află de mai bine de cinci zile la crematoriu, deoarece nimeni nu a mers să o ridice.

Trupul Cristinei Țopescu a fost incinerat, joi, în jurul orei 13, la Crematoriul din Vitan Bârzești. Familia și oamenii dragi jurnalistei au participat la ceremonia funerară.

Citeste si: Cât de afectată a fost Cristina Țopescu de moartea tatălui său! Dezvăluiri cutremurătoare făcute acum de prietena fostei jurnaliste

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si