O tara intreaga se oripileaza la vedere acestor imagini! Un pusti de 16 ani din comuna Garleni judetul Bacau omoara cu bestialitate un pui de pisicuta.

Tanarul a fost filmat cu telefonul mobil de un alt baiat si imaginile au ajuns pe internet. Imediat oamenii au inceput sa ne sune si sa ne implore sa facem ceva in acest caz de o cruzime inimaginabila.

Echipa noastra a mers in Bacau, unde l-a localizat pe tanarul care a ingrozit o tara intreaga.

Imediat am alertat toate autoritatile competente. De la protectia copilului si pana la politia judeteana. In cateva ore, adolescentul impreuna cu mama sa au fost adusi la

„Nu-mi plac pisicile! Nu-mi plac, pur si simplu nu vreau sa le vad!”, spune tanarul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La postul de politie din Garleni, audierile au durat cateva ore timp in care s-au prezentat si specialisti in domeniul psihiatric. Cazul este foarte grav.

Reprezentantii protectiei copulului Bacau impreuna cu politistii au propus imediat ca baiatul sa intre intr-un program de consiliere psihologica.

„Va intra intr-un program cu sedinte de consiliere psihologica pentru reabilitarea acestui comportament”, a declarat purtatorul de cuvant al DGASPC Bacau.

Tanarului i s-a deschis dosar penal si urmeaza ca procurorii sa decida daca vor trimite sau nu carte instanta acuzatiile.

„In acest caz politistii au intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii a animalelor cu intentie fara drept. Infractiune prevazuta de legea 205/2004 privind protectia animalelor”, a declarat inspectorul principal Narcisa Butnaru

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si