CTP, despre cei care nu merg la vot: ”Îi întreb: nu pute pământul sub ei? Dacă le e lene, frig, să ceară urna mobilă, ca Ion Iliescu”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a făcut o comparație între un tânăr care dirija circulația în fața mall-ului în care a avut loc un incendiu, deși mașina lui era în pericol să ia foc, și oamenii care merg la vot. În ambele cazuri, spune gazetarul este vorba despre oameni cărora le pasă de ceilalți.

R.B., duminică 24 noiembrie 2019 , 19:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Cristian Tudor Popescu: ”M-am uitat din nou cu tristețe la distribuția de vârstă la vot. Nu au au înțeles nimic, nu vor să gândească. Nu le e rușine, în ultimă instanță. Mă gândesc la tineri, la cei între 18 și 49 de ani.

  Citeste si: Rezultate alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis și PNL și-au proclamat victoria: Ce se întâmplă la sediul PNL

  Cum poți? Părinții și bunicii lor se duc la vot - și mor la vot, la propriu. Sunt oameni bătrâni, bolnavi,

  Vin oameni în scaun cu rotile, cu cârje, să voteze. Și tinerii noștri, sănătoși, viguroși... e 18.10. Sigur nu mă pot adresa decât celor care sunt acum acasă. Pentru cei care sunt la mall, am pregătit o scrisorică.

  Citeste si: VIDEO | Cu România în suflet și cu gândul la cei lăsați în urmă. Frații noștri din toată lumea s-au mobilizat exemplar la urne

  Îi întreb pe cei care stau acasă, nu pute pământul sub ei? E o vorbă veche, românească. Dacă le e lene, li se pare prea frig, umezeală, să ceară urna mobilă, ca Ion Iliescu”.

  Sursa: digi24.ro

   


  Abonează-te pe

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si