CTP, dezlănţuit după filmarea de la Colectiv. A înjurat în direct: ”Mint ca niște porci!”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a repetat, în direct la Digi 24, înjurătura spusă de colonelul Orlando Şchiopu în seara tragediei din Colectiv în timp ce le spune celor din subordine să nu se mai concentreze pe oamenii morţi, ci pe cei care încă mai pot fi salvaţi.

Author: R.B. vineri 25 octombrie 2019 , 08:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”A spus ”Lasă-i în p**a mea!”“, a izbucnit CTP în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, reacţia sa fiind apreciată de internauţi drept o expresie a vocii străzii.

”Mint ca nişte porci. De pildă, individul ăsta din dreapta, Orlando Şchiopu, a minţit în direct. Adineaori l-am văzut spunând că „eu nu am spus decât ”Lasă-i!””.

Spun eu înjurătura, pentru că dumneavoastră blocaţi cuvântul acolo. Nu-l blocăm, este o insultă…” a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu: Raed Arafat are un tupeu fenomenal, Nicolae Bănicioiu este arestabil pe loc

În ciuda încercărilor lui Cosmin Prelipceanu de a nu repeta înjurătura, CTP s-a dezlănţuit:

”Dacă nemernicul ăsta a putut să spună ce a spus acolo, expressis verbis, atunci trebuie să spunem şi noi aici ce a putut să spună ăla acolo. A spus ”Lasă-i în p**a mea!”, asta a spus. Şi acum o oră l-am văzut spunând „domne, n-am spus decât ”Lasă-i!””. Deci are această neruşinare care mă stupefiază… Ne minte de la mână pân' la gură.

De azi de când am văzut filmul şi până acum. Crezând că ce? Că suntem surzi, tâmpiţi? N-am auzit ce a zis acolo?”, a mai întrebat CTP.

Citeste si: VIDEO| Filmul haosului din infernul „Colectiv”, ținut ascuns 4 ani. Supraviețuitor: „Deasupra mea era depou de oameni, ca să zic așa”

Gazetarul spune că Raed Arafat ştia de existenţa imaginilor care au fost făcute publice abia la patru ani de la tragedie.

Sursa: adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si