Cu ce boală se lupta Robin Williams. Celebrul actor ne-a părăsit în urmă cu 7 ani

S-au scurs 7 ani de la moartea actorului Robin Williams. Actorul s-a sinucis, la 11 august 2014, iar soţia sa, Susan Schneider Williams, încă încearcă să înţeleagă boala de creier de care suferea actorul şi de care nu ştia, demenţă cu corpi Lewy (LBD). Femeia a scris un eseu tulburător despre lupta soţului ei în revista Neurology.

Author: Catalina Popa marți 10 august 2021 , 14:38

robin williams boala
robin williams boala
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  FOTO: Facebook

  În lucrarea ei numită “The Terorist Inside My Husband's Brain/ Teroristul din creierul soţului meu”, Susan Schneider povestește ultimele luni din viaţa actorului care, spune ea, au fost pline de paranoia, anxietate, stres şi depresie.

  “Aceasta este o poveste personală, tragică şi sfâşietoare, dar împărtăşind aceste informaţii cu voi ştiu că veţi face diferenţa în viaţa altora”, a scris ea, adresându-se cititorilor

  jurnalului, neorologilor, doctorilor şi cercetătorilor. “Aşa cum poate ştiţi, soţul meu Robin Williams a suferit de demenţă cu corpi Lewy. El s-a sinucis în 2014 la finalul unui lupte intense, confuze”.

  Citeste si: Văduva lui Robin Williams a scris un eseu tulburător despre lupta actorului cu boala în ultimele luni de dinaintea sinuciderii

  robin williams boala
  robin williams boala

  Susan Schneider a detaliat ultimele luni ale lui Robin Williams, când a dezvoltat mai multe simptome ce nu păreau să se potrivească cu nicio boală. “Constipaţie, dificultate în a urina, insomnie, lipsa simţurilor şi mult stress”, a descris ea care erau semnele în toamna lui 2013.

  Susan Schneider a povestit că în ultima zi alături de actor părea să se simtă mai bine. "Am făcut tot ce ne plăcea mai mult sâmbăta şi către seară, a fost perfect. Duminică, am crezut că se simte mai bine. Când ne-am retras să dormim, în felul obişnuit, soţul meu mi-a spus <noapte bună, dragostea mea> şi a aşteptat replica cunoscută: <noapte bună, dragostea mea>. Cuvintele lui încă îmi răsună în inimă", a continuat ea. "Luni, 11 august, Robin nu mai era".

  Citeste si: Cele mai bune 7 filme cu Robert de Niro. De la Taxi Driver la The Irishman

  La 11 august 2014, Robin Williams a fost găsit inconştient la el acasă, în Tiburon, California, o localitate în apropiere de San Francisco. Şeriful comitatului Marin a precizat că actorul a fost găsit spânzurat cu o curea şi avea încheietura mâinii crestată. Avea 63 de ani. Actorul a fost răsplătit cu o stea pentru filmele sale, situată în partea de nord, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si