Cu cine s-a căsătorit văduva polițistului Bogdan Gigină? Au trecut 4 ani de la moartea motociclistului care a condus coloana oficială a lui Gabriel Oprea?

Văduva polițistului Bogdan Gigină, decedat în urmă cu 4 ani într-un accident auto în timp ce conducea coloana oficială a ex-ministrului Gabriel Oprea, s-a căsătorit cu un coleg de serviciu.

Author: Radu Constantin luni 09 decembrie 2019 , 09:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Raluca Gigină, văduva polițistului care a murit  în timp ce conducea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, s-a căsătorit cu un coleg de birou, la 4 ani de când a rămas văduvă.

Raluca s-a constituit parte civilă, alături de părinții lui Bogdan Gigină, în procesul de ucidere din culpă în care sunt judecați Gabriel Oprea și administratorul societății care nu a asigurat cum trebuie marcajele pentru groapa în asfalt în care a căzut polițistul și făcut-o deja cu noul ei nume: Ciuciu.

Conform unor surse, cel alături de care și-a găsit liniștea văduva lui Bogdan Gigină este un coleg de serviciu. Raluca lucrează la o agenție de turism, unde ocupă o funcție de conducere iar soțul ei este agent turistic. Cei doi se cunosc de mai multă vreme însă abia recent au decis să-și unească destinele.

Cu câteva săptămâni în urmă, mama lui Bogdan Gigină a transmis un mesaj extrem de acid legat de nora ei, fără însă să-i pronunțe numele. ''Două nunți și o înmormântare? În nici 4 ani? O moștenire substanțială de pe urma defunctului! O persoană extrem de ocupată de propria existență! Doar până se va termina punguța apoi... Niveul următor'', a scris mama lui Bogdan Gigină pe Facebook.

Ce avere i-a rămas văduvei, după moartea lui Bogdan Gigină?

Raluca și Bogdan Gigină erau căsătoriți de doar câteva luni în momentul în care polițistul și-a pierdut viața. Imediat după nuntă, ei au făcut un credit de 62.000 euro, bani cu care și-au achiziționat un apartament în localitatea ilfoveană Chiajna. Polițistul mai avea un autoturism vechi de 11 ani.

Citeste si: Fiica lui Gabriel Oprea a dat faliment cu localul din centrul Bucureştiului! Vezi ce petreceri dădea Ana Maria în bistrou!

Citeste si: Gabriel Oprea Jr şi-a dus logodnica în Las Vegas în luna de miere! Cei doi s-au cazat în cel mai luxos hotel-cazinou din „Oraşul păcatelor”!

Citeste si: Văduva lui Bogdan Gigină și-a refăcut viața? Mama polițistului mort, mesaj bizar: ”Două nunți și o înmormântare în nici 4 ani?”

La vremea respectivă, Raluca lucra la aceeași agenție de turism la care lucrează și astăzi, doar că era un simplu agent turistic. După moartea lui Bogdan, Raluca a fost angajată în Ministerul de Interne ca ofițer grad IV, însă nu a rezistat acolo decât câteva luni, după care s-a întors la vechiul loc de muncă, unde a fost încadrată pe o poziție mai bună.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si