Astazi avem cateva povesti ce va vor merge la inima. Alaturi de noi este si colegul nostru Madalin Ionescu. Este unul dintre oamenii care nu numai ca apreciaza ceea ce facem dar se si implica. Drept dovada: Diego, catelusul pe care l-a salvat de la moarte.

Cu picioarele frante si bazinul zdrobit in urma unui accidentul, Diego nu-si mai putea folosi picioarele din spate. Era nevoit sa se tarasca.

Dupa doua luni, in care a fost tratat la o clinica de specialitate incep sa se vada minunile…

In drum spre Diego facem rapid cunostinta si cu Rey. Prietenul lui. Mergem mai departe la Diego care ne asteapta timid in camera lui.

Nu ii este deloc usor sa se lupte cu soarta, insa pe zi ce trece face progrese din ce in ce mai mari. Madalin isi aminteste cum l-a gasit in noaptea in care mergea spre casa: „ Pai, veneam noaptea de la emisiune in Otopeni acolo unde stau eu si pe o straduta mai putin luminata si am vazut asa o gramada de caini se agitau. M-am dus acasa, nu am stiut ce sa fac pentru ca erau foarte agresivi adultii. Dar n-am putut. N-am putut sa dorm am vrut sa ma culc n-am putut, mi-am dat seama ca cu asta mic e o problema.

M-am intors mi-am luat sotia, ne-am intors acolo”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dupa 7 interventii chirurgicale in doua luni, Diego are din nou sanse sa mearga pe picioare. Mai are nevoie doar de cateva saptamani de recuperare la hidroterapie.

Cu ajutorul unui aparat special va invata incet, incet sa mearga din nou singurel. Dar pana cand se umple cada, sa-l cunoastem rapid si pe Ghizmo. Flocosul care ne tot da tarcoale.

Dupa ce este asigurat cu un ham special, Diego trebuie sa tina pasul cu banda mobila. Astfel muschii lui vor lucra pentru a-si recapata mobilitatea.

La o saptamana distanta starea lui Diego s-a imbunatatit considerabil. Terapia a dat rezultate iar acum nu numai ca merge singur dar chiar are si treapta a doua de viteza.

Nici prietenii lui de la centrul de recuperare nu se lasa mai prejos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si