Antonio, cel mare, visează și el să devină chirurg. Iubește oamenii și vrea să-i ajute să nu mai simtă durere. Poate pentru că, la rândul său, a simțit în viața lui o durere mai mare decât cea fizică- a neajunsurilor și a neputinței. Mama și tatăl se descurcă greu cu banii- el lucrează ca taximetrist chiar și câte 15 ore pe zi, iar mama s-a angajat de curând la un supermarket.

În luna septembrie, apăsați de lipsuri, au plecat să-și caute un trai mai bun în Anglia. Dar carantina de acolo a făcut imposibilă găsirea unui job, așa că s-au întors în țară.

Citeste si: VIDEO- Tulpina de COVID care face ravagii în India a apărut și la noi

Povestea unei familii greu încercate de soartă

„Copiii. Ei sunt tot, pentru ei muncim, pentru ei trăim, ei sunt singura noastră„ putere, oricât de greu ar fi am zis cel puțin e bine că avem un acoperiș deasupra capului, că sunt atâtea familii care nu au. Noi, de bine de rău, așa cum e cămăruța asta, să fie curată să fie aerisită, și asta e cel mai important.”, a zis mama copiilor.

stare-de-speranta-familia-dinita
Cei doi băieți ai familiei Diniță.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citeste si: VIDEO- Tzancă Uraganu, în exclusivitate. Cum s-a împăcat cu fratele său

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”- wowbiz.ro

Încercări au fost multe, dar au privit spre cer și au găsit puterea să meargă întotdeauna mai departe. Uneori, când le-a fost cel mai greu, mai aveau de îndurat și judecata celor din jur- de parcă asta mai lipsea.

Citeste si: VIDEO- Vaccinare din mașină în centrul Capitalei. Nu e nevoie de programare

„Sunt oameni care se întreabă de ce nu am mai mult, cum pot să trăiesc cu doi copii într-o cămăruță, adică de ce nu le ofer o cămăruță că sunt copii mari, nu am posibilitatea ce pot să fac, să-i abandonez...asta e situația noastră.”, a adăugat mama băieților.

Pentru a le însenina sărbătorile, Kanal D împreună cu Asociația FDP- Protagoniști în educație le-au făcut cadouri de Paști. Dacă vreți și dumneavoastră să-o ajutați pe acești copii să-și urmeze visurile, donați 2 euro prin SMS la 8844 cu textul „AJUT”.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 30 aprilie 2021 -VIDEO. Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Cucu: „Când nu te aștepți...”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si