Culmea hoției în București! Au dat lovitura în Biserica Sf Ciprian, ocrotitorul hoților! Ce sumă au sustras din cutia milei?

Un hoț de 43 de ani a sustras 400 de lei din cutia milei din biserica Sf Ciprian din București

Author: C.I.P. luni 04 februarie 2019 , 16:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Duminică, 3 februarie, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat în vârstă de 43 de ani, bărbat bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt pe raza sectorului 3.

Ancheta a fost declanșată de o plângere penală în care reprezentantul unui lăcaș de cult reclama că în data de 1 ianuarie mai multe persoane necunoscut au pătruns în interiorul unei biserici, de unde au sustras

cutia milei.

Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție au demarat investigațiile, iar la data de 3 februarie a fost identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Persoana reținută a fost condusă la sediul subunității pentru audieri, în sarcina acestuia stabilindu-se că în data respectivă, profitând de faptul că nu era nicio persoană în zonă. a pătruns în interiorul bisericii de unde a sustras cutia milei, cutie în care se afla suma de 400 de lei.

Cercetările sunt continuaate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, față de bărbat fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Furtul s-a petrecut, culmea, din biserica Sfântul Ciprian, cunoscut ca și patron al hoților.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si