Cum a ajuns Vasile să fie implicat în cea mai mare rețea de distribuție a canabisului din Israel. Nu este prima oară când dă declarații

Autoritățile din Tel-Aviv i-au solicitat lui Vasile, un român din orașul Băicoi, județul Prahova, să se prezinte de urgență în Israel. Bărbatul a fost chemat pentru a da declarații cu privire la traficul de droguri din rețeaua Telegrass. Acesta a refuzat să se deplaseze în Israel, cerând să fie audiat prin intermediul unei teleconferințe.

Author: Alexandra Costea joi 15 septembrie 2022 , 14:32

Cum a ajuns Vasile să fie implicat în cea mai mare rețea de distribuție a canabisului din Israel. Nu este prima oară când dă declarații

Cum a ajuns Vasile să fie implicat în cea mai mare rețea de distribuție a canabisului din Israel. Nu este prima oară când dă declarații

[Sursa foto: istock.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alin Vasile este un român domiciliat în orașul Băicoi din județul Prahova care a fost chemat să ofere declarații în ancheta autorităților israeliene ce vizează Telegrass. 

Oamenii legii din Tel-Aviv au solicitat prezența de urgență în Israel a românului Alin Vasile F. pentru a depune mărturie în cadrul procesului ce vizează cea mai mare rețea de distribuire de canabis, mai exact Telegrass.

Citeste si: Aceasta ar putea fi cea mai grea iarnă de până acum. Vicepreședinte ANRE: „Pentru această iarnă trebuie să fim pregătiți și pentru cel mai negru scenariu”

Autoritățile din Israel au transmis că sunt dispuse să acopere toate cheltuielile de călătorie şi cazare ale românului, audierea în cadrul procesului Telegrass fiind stabilită pentru ziua de marți, 20 septembrie 2022.

Telegrass, cea mai mare rețea de distribuire a canabisului din Israel. Vasile nu dă declarații pentru prima oară în anchetă

Cu toate acestea, bărbatul a refuzat deplasarea în Israel, cerând instanței să fie audiat prin teleconferință, din Capitală. Se pare că martorul Alin Vasile ar mai fi dat declaraţii în cadrul acestei anchete și în trecut.

Telegrass este cea mai mare rețea de distribuție a canabisului din Israel, care are în momentul actual peste 200.000 de membri, care operează infacționalitățile prin intermediul aplicației de mesagerie Telegram.

Citeste si: Românii vor plăti impozite de patru ori mai mari pentru locuințe

Rețeaua infracțională creată de Amos Silver, în vârstă de 33 de ani, permite livrarea anonimă de canabis și o opțiune de a evalua produsul și furnizorii. Se estimează că veniturile Telegrass ar atinge undeva în jur de 17 milioane de euro în fiecare lună.

În luna martie a anului 2019, forțele de ordine israeliene și ucrainene i-au arestat pe liderii Telegrass, conform jurnaliștilor de la  adevarul.ro.

Citeste si: Trei persoane au dezvoltat reacții alergice după ce au fost înţepate de viespi. Un copil de 8 ani a fost transportat la spital


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si