Cum a apărut Iustina la înmormântarea soțului ei, Andrei Pintican! Tânăra a vărsat lacrimi amare pe mormântul bărbatului

Andrei Pintican, tânărul care a murit după ce a intrat cu mașina într-o pasarelă, a fost condus pe ultimul drum sâmbătă. Soția lui, Iustina, a fost la căpătâiul acestuia.

M.C.B., luni 10 decembrie 2018 , 14:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Andrei Pintican, tânărul în vârstă de 27 de ani, despre care s-a spus că s-a sinucis a fost condus pe ultimul drum de o mulțime de bistrițeni, iar de la evenimentul cumplit n-a lipsit nici Iustina, soția sa.

La pasarela din Bistrița în care Andrei Pintican s-a izbit cu mașina a fost sfințită o cruce în jurul căreia sunt aprinse zeci de lumânări.

Îmbrăcată în negru, cu un șal pe cap, tânăra a stat lângă sicriul lui Andrei Pintican și nu s-a putut abține să nu plângă în timpul slujbei. Ba mai mult, unul dintre preoți a transmis un mesaj sfâșietor în numele inginerului mort.

 

”Și-a iubit soția mai mult decât pe sine însuși, a respectat-o și a îndrăgit-o fără încetare până în ultima clipă, însă tinerii căsătoriți nu au apucat prea mult să se bucure de căsnicia lor, pentru că în 4 decembrie 2018 a avut loc acel accident cumplit, în urma căruia și-a lăsat soția singură. Acum, la această despărțire, își ia rămas bun de la Iustina: ”Tinuca dragă, iartă-mă că am fost nevoit să plec și să te las așa devreme singură. Să nu uiți niciodată cât de mult te-am iubit și te-am respectat. Dacă ți-am greșit cu ceva, te rog să mă ierți.”, a spus preotul.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane... Anunțul momentului pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare! Ce persoane pot ieși la pensie mai devreme
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si