Imediat ce i-a fost confirmat decesul lui Cornel Galeș, spre Spania a plecat fosta lui iubită, devenită partenerră de afaceri, Viviana, pentru ca aceasta să se ocupe de toate procedurile necesare repatrierii trupului neînsuflețit al regretatului fost soț al Ilenei Ciuculete.

Citeste si: El e nepotul pe care Cornel Galeş nu l-a văzut niciodată! Fiica sa era certată cu el de ani de zile!

Citeste si: Cum a reușit Viviana să rezolve repatrierea lui Cornel Galeș, după ce a murit în accidentul de mașină din Spania! ”Nu se putea altfel”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Citeste si: Decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă, în aceste momente, cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș

Evident, pentru ca repatrierea trupului să fie făcută fără întârziere, mai ales că, în curs este și o anchetă a poliției spaniole cu privire la împrejurările accidentului mortal, Viviana a colagorat cu Claudia, fiica lui Cornel Galeș. Și, odată ce ar fi primit toate împuternicirile legale de care avea nevoie, Viviana s-a îndreptat spre morga din Valencia pentru a îndeplini și ultima obligație birocratică: identificarea trupului neînsuflețit al lui Cornel Galeș.

”Viviana l-a recunoscut.... Nu ne-a dat detalii cu privire la starea în care era Cornel, știu doar că nu voia să vorbească desăpre asta. Dar îmi dau seama că nu era prea bine, el a murit pe loc în accidentul de mașină, nu avea centură, deci...”, ne-a săpus unul dintre apropiații lui Cornel Galeș după ce a vorbit cu Viviana, cea care se ocupă de toate cele necesare pentru ca trupul neînsuflețit al acestuia să fie repatriat și înmormântatlângă Ileana Ciuculete, așa cum și-a dorit.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Ziua de 1 decembrie a fost una dramatică pentru toți apropiații lui Cornel Galeș. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. Cornel Galeș avea 60 de ani, petrecuse cu o noapte înainte de tragedie și a murit într-un accident de circulație. "Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească...", ne-a spus, duminică seara, Viviana, vestea tristă că a murit Cornel Galeș fiind astfel devenită realitate.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea. „Trădarea de la un frate nu se uită ușor. Mi-a luat absolut toată viața mea de artist.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au despărțit? Cum a apărut artista la premiera filmului- radioimpuls.ro

”Am auzit, nu pot să bag mâna în foc, dar am auzit că nu era, de fapt, el la volan. Așa am înțeles, cică ar exista înregistrări din momentul accidentului și cică ar fi fost altcineva la volan care nu ar fi avut nici carnet.

Ceea ce ar fi foarte grav... Dar, repet, sunt informații pe care le primesc și eu, nu sunt 100%. Oricum, este o anchetă a polițiștilor spanioli, sper să aflăm cât mai repede ce s-a întâmplat acolo, cu adevărat”, ne-a spus, în exclusivitate, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si