Cum a fost pedepsit cel care a palmuit un politist in Tulcea!

Apar primele masuri dupa ce un politist din Tulcea este palmuit de un sofer. Bărbatul a fost retinut aseara si este acuzat de ultraj impotriva politistului aflat in exercitiul functiunii.

Author: V.P. luni 04 decembrie 2017 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In Romania a devenit un fapt banal atacul asupra politistilor atunci cand acestia incearca sa legitimeze sau sa incatuseze un suspect. Ceva se trezeste in cei care care asista de pe margine la scena si pana la conflict nu mai este decat un pas.

Asta s-a intamplat si zilele trecute in judetul Tulcea  cand un politist a fost lovit si injurat de catre un individ...00. 00. 49. 16

Cms. George Botezatu- Biroul de Ordine Publica din cadrul I.P.J. Tulcea: dat fiind ca persoanele din jurul lui se manifestau violent, erau agresive verbal, modul in care politistul, colegul nostru, a actionat este mai mult decat legal.

Individul care l-a palmuit si amenintat pe politist a fost retinut pentru 24 de ore. I s-a intocmit dosar penal pentru ultraj si a fost dus la mandat.

"Cel care l-a lovit pe politist( n.r. ce parare aveti?) Normal ca nu-i normal.  Acuma, si cu politistii astia...nici

nu se exprima bine. Si ei sunt asa...unii sunt mai scoliti, unii sunt, mai cum sunt".

Oamenii trebuie sa inteleaga ca atunci cand vad un politist ca intervine si incearca sa incatuseze pe cineva, nu au dreptul sa l impiedice pentru ca aceasta interventie se poate transforma in ultraj. Din aceasta cauza este mai bine sa ii lasati pe oamenii legii sa si faca treaba pentu ca intr o zi s ar putea sa interveniti, fara sa va d ati seama, in favoarea unui suspect care sa fie cu adevarat periculos.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si