Cel mai bizar proces din istoria showbiz-ului românesc s-a încheiat în primă fază cu victoria lui Ștefan Bănică Jr. O femeie care a cerut instanței să constate că este soția artistului va trebui să plătească aproape 4.000 lei: 3.000 lei către Bănică – cheltuieli de judecată și 1.000 lei o amendă judiciară pentru ”obținerea, cu rea credință, a citării prin publicitate a oricărei părți”.

În septembrie 2018, Gina F, fostă concurentă la show-ul X-Factor, l-a dat în judecată pe Ștefan Bănică Jr, solicitând să constate că din punct de vedere faptic, artistul este soțul ei de drept. Totul a început de la o glumă pe care Bănică a făcut-o la audițiile pentru show-ul de talente. Acesta i-a zis lui Horia Brenciu: ”Este soția mea”, făcând referire la respectiva concurentă. Audiția a avut loc în 2017.

Gina a făcut apel, procesul se va rejudeca

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

În cadrul procesului, femeia a cerut ca Bănică să fie practic obligat să semneze actele la starea civilă, în caz contrar el urmând să-i plătească acesteia o rentă lunară. Între timp, Ștefan s-a căsătorit cu Lavinia Pârva, care a devenit și mamă, lucru care pare s-o fi deranjat destul de tare pe fosta concurentă.

Se pare că Gina F. nu a primit prea bine vestea că a pierdut procesul și că trebuie să mai plătească și foarte mulți bani.

Ea a făcut apel la decizia judectorului pe fond, iar procesul se va rejudeca în această toamnă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si