Cum a petrecut Gigi Becali de ziua lui. "Nu mai sunt cu cheful si petrecerea, doar Hristos si nimic mai mult!"

Incet, incet, ma voi lepada de cele lumesti- spune plin de evlavie sarbatoritul Gigi Becali. Cu toate ca ar fi bun de cinste astazi, latifundiarul nici ca vrea sa auda de vreun bairam. O masa cu familia si niste cantece bisericesti, in surdina. Doar atat ii mai trebuie ca sa-i fie sufletul uns.

Author: C.I.P. duminică 23 aprilie 2017 , 19:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Degeaba i-au cantat iesenii sarbatoritului Gheorghe Becali, caci el spune ca s-a lepadat de multa vreme de petreceri si de cantece "lumesti"!  "Maria Tanase imi placea mult si acum imi place... Si cand o aud asa...crampeie... ma tulbura putin. Si am luat vreo 5 CD-uri cu Maria Tanase si am bagat si am inceput sa fredonez numai cu Maria Tanase...

Marie si Marioara, ia un par...", ne-a spus Becali.

Pios, Gigi Becali si-a inceput ziua la biserica din Pipera, unde, vreme de cateva ore, s-a rugat laolalta cu ceilalti credindiosi. Apoi a luat doar masa in familie si s-a bucurat de compania unor prieteni.

Nici vorba de chefuri. Razboinicul luminii nu mai vrea sa cada in pacat! "Tigara... nu mai imi place... Sa injur nu mai imi place... E jignire nu mai imi place... Mai zic si eu cateodata ca sunt prosti, dar la modul general. Nimic... Numai Hristos...Hristos...si Maica Domnului. Nimic", spune el.

Nu la fel au gandit si ceilalti sarbatoriti. Prieteni de-o viata, cativa ieseni din satul Pietrarie si-au lasat nevestele la slujba si au dat buzna in crasma de la prima ora.  "Sa fie sanatosi si la punga grosi, daca ne mai dati voi ceva, ceva."

, spun oamenii fericiti.

Ii lasam pe domnii sa petreaca mai departe si... ii dam ultimul cuvant, fireste tot lui Gigi Becali! "Sa dea Dumnezeu sa biruim in tara asta cum a biruit Sfantul Gheorghe balaurul, asa sa biruim si noi balaurul coruptiei. Hai, sa fiti sanatosi!", a fost mesajul latifundiarului. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si