Cum a reactionat Anca atunci cand a aflat ca fratele ei are o relatie cu o fosta concurenta Exatlon? "Sper sa nu fie Alina. Ar fi cea mai nefericita alegere... "
Life

Cum a reactionat Anca atunci cand a aflat ca fratele ei are o relatie cu o fosta concurenta Exatlon? "Sper sa nu fie Alina. Ar fi cea mai nefericita alegere... "

A.S.
16 mai 2018

Exatlon naste sportivi, dar si idile amoroase. Radu Mihailescu, fratele fostei Razboinice Anca, formeaza un cuplu cu Diana Kovacs, la randul ei, si ea fost Razboinica.

Diana Kovacs a fost printre primele eliminate de la Exatlon.

"Sper sa nu fie Alina. Ar fi cea mai nefericita alegere. Pentru mine ar fi, da. ", a spus Anca, inainte sa afle despre cine e vorba.

"Draga mea sora, in ultimele saptamani am iesit cu o fosta colega de-a ta de la Exatlon. Este Razboinica. In serile in care ziceam ca merg la bere sau la alergat, eu ma vedeam cu ea...", si-a inceput Radu marturisirea.

 

Citeste si: "Ba, imi vine sa sparg tot, esti nebun la cap. Am niste nervi, imi vine sa ... " Ionut Jaguarul, cadere nervoasa la Exatlon! Se produce o ruptura in echipa Razboinicilor? "Singur, numai singur sa trag!"

Radu a mai explicat ca nu i-a spus surorii sale de la inceput despre intalnirile pe care le-a avut, pentru ca i se parea mult prea devreme."Sper sa nu fie Mariana", a mai spus Anca.

Din fericire pentru fratele ei, zambetul Ancai nu i-a disparut de pe chip in momentul in care Diana Kovacs si-a facut aparitia in platou.

Citeste si: Anunt de ultim moment despre castigatorul EXATLON Romania! S-a decis totul

"Eu sunt surprinsa. Cu Diana m-am vazut acum cateva zile la maraton, am alergat impreuna si nu mi-a zis nimic. Mie mi-e drag de Diana, m-am inteles bine cu ea si sper sa se inteleaga si ei bine", a mai spus Anca.

"Am vazut acum ceva timp cu fetele, au iesit impreuna, si destul de discret i-am scris Dianei.", a povestit Radu.

"Initial, l-am refuzat cand m-a invitat in oras. Nu prezenta interes pentru mine. La insistentele lui, intr-un final am cedat. Nu m-am aranjat, m-am gandit ca daca e fratele Ancai suntem ca in familie, iesim la o poveste si nu necesita atata deranj. Ne-am vazut in masina si am stat de vorba", a spus Diana.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook