Războinicii au pierdut în ediţia Exatlon din 4 noiembrie, jocul pentru protecţie, aşa că unul dintre băieţii din echipa lor a trebuit să plece din competiţie. În urma duelului cu Doru Meseşan, Ciprian Silaşi a fost cel eliminat. 

La ceremonia de plecare, Ciprian Silaşi nu s-a putut abţine să nu plângă şi, alături cu el, au plâns şi ceilalţi războinici. 

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 

"Ne cerem scuze că plângem cu toţii. Încerc puţin să ies din această stare. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine. Mulţumesc fiului meu că m-a trimis aici. În fiecare zi mă gândesc ce nebunie am făcut. Sper că fiul meu este mândru de mine, că am ajuns aici. Mă bucur că nu am pierdut timpul. Că am câştigat în astea două luni lucruri şi oameni faini.",

a spus Ciprian Silaşi. 

În faţa televizorului, văzându-şi tatăl eliminat, şi Mladin, fiul lui Ciprian Silaşi a plâns.

”A fost trist, a plâns. Însă acum e fericit că îşi va vedea tatăl. Abia aşteaptă să se întoarcă, să-l îmbrăţişeze”, ne-a spus Diana Romanesse, iubita lui Ciprian şi mama lui Mladin.

Băieţelul a fost mare fan Exatlon încă din primul sezon şi la rugămintea lui, Ciprian Silaşi s-a înscris în competiţie. A fost ales în echipa Războinicilor şi timp de două luni a fost concurent la Exatlon. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si