Jucatorii profesionisti de tenis apeleaza cateodata la trucuri pentru a castiga, cu precadere in turneele de Grand Slam. Gloria este importanta, la fel si castigurile finaciare, asa ca fair play-ul trece pe locul al doilea sau al treilea in cazul unor nume mari din sportul care ne-a facut atat de fericiti in ultimele zile.

Nu de multe ori, marea campioana Maria Sharapova a fost acuzata ca trage de timp sau ca merge la toaleta ca sa-si scoata adversarele din ritm.

Apriga rusoaica nu este agreata de colegele ei de breasla nici cand urla de fiecare data cand racheta ei atinge mingea.

Nici numarul 1 mondial in WTA, care este diplomata si calma de regula,  nu a ramas indiferenta la tertipurile Mariei Sharapova, trucuri utilizate insa si de alte jucatoare de elita.

" Sunt lucruri care nu sunt foarte fair play. Plecarile intentionate la baie, ca sa isi scoata din ritm adversara, intarzierea inceperii punctului. Astea nu-mi plac. Nu vreau sa dau nume de jucatoare. Nu doar Sharapova face asta, sunt mai multe.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fiecare e liberă sa faca ce doreste, dar regulamentul trebuie respectat. Uneori nu se respecta, iar asta ma supara. Nu sunt genul care sa protesteze, cu toate ca ar trebui sa reactionez. De acum inainte, obiectivul meu este sa merg si eu la baie, atunci cand cineva o face. Voi merge impreuna cu ea, sa vedem daca reusesc asta anul viitor", spunea Simona Halep in urma cu ceva timp.

Indragita sportiva a fost putin enervata de Sharapova si in urma cu un an, dupa duelul direct din primul tur, de la U.S Open.

Halep a fost nemultumita de faptul ca rusoaica a luat o pauza de vestiar dupa ce a pierdut al doilea set, un tertip la care a aceasta a recurs de prea multe ori, inclusiv contra Simonei.

" Asa face mereu Sharapova, isi ia pauza de toaleta. M-am obisnuit! Cand joc impotriva ei, face acest lucru mereu! Nici nu m-am mai gandit la asta. Este stilul ei si nu vreau sa comentez", spunea romanca in august 2017, după infrangerea cu fostul lider mondial.

Maria Sharapova nu este simpatizata in general printre colege, unele dintre ele spunand ca frumoasa blonda nici macar nu le saluta cand se intalnesc in afara terenului.

" De 12 ani de cand sunt in circuit, o data nu ne-am salutat! Niciodata! Si am si jucat cu ea! Nici macar nu se uita la mine.

Ea procedeaza la fel cu toata lumea. E mereu cu capul in jos... Eu o apreciez pentru ce a reusit, dar asta functioneaza la ea", spunea Sorana Cirstea in urma cu ceva timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si