Faceti cunostinta cu Ioana. In urma cu un an a inceput o lupta infernala cu multe kilograme in plus, din cauza problemelor de sanatate care i le-au adus acestea.Pana atunci, a incercat multe diete si nu a stiut de unde sa inceapa. Asa a ajuns sa ceara ajutor.

"Nu faceam sport inainte, recunosc ca toata copilaria mea, in scoala generala, in liceu, in facultate nu am reusit sa fac o fandare si acum fac la fandari de nu ma mai opreste Dumnezeu."

, ne spune Ioana.

Incet, incet a ajuns sa manance sanatos si sa faca sport. Este exemplul viu ca se poate slabi mult si fara o interventie chirurgicala de miscorare a stomacului.

Acum, dupa un an de munca si cu rezultate vizibile, a ajuns sa vorbeasca precum un specialist. Stie exact ce are de facut si spune cu mana pe inima ca nu stie cand se va opri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sigur o sa credeti ca Ioana nu mananca nimic de a reusit sa slabeasca.

Noi o sa va spunem, insa ceea ce evita ca sa nu se ingrase.

"Nu mananc de mi-as dori sa mananc. Nu mananc cartofi prajiti desi mi-as dori f tare, nu mananc dulciuri, in general incerc sa evit alimentele procesate, incerc sa evit prajelile.", explica femeia.

"Inseamna sa mancam echilibrat. Inseamna sa avem mese regulate, inseamna sa aveam toti cei 3 macronutrienti: proteine, glucide, lipide in cantitarile recomandatre", ne explica doctorul.

Ioana este exemplul viu ca orice se poate atunci cand  ai vointa si ca nu e nevoie de bisturiu pentru a scapa de multe kilograme in plus.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si