Desi a avut parte de o copilarie grea si a fost greu incercat de viata, tanarul incearca sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-l multumi pe latifundiarul din Pipera, cel care l-a ajutat cu bani si care are acum grija de el.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In ultimele saptamani, notele obtinute de Marian la scoala sunt foarte mari si asta arata ca acorda o mare importanta scolii. "Sunt foarte mandru de Marian si ma bucur ca nu mi-a inselat increderea. Este un copil bun, care a trecut prin multe si vreau sa fiu alaturi de el in continuare. Am grija sa aiba tot ce ii trebuie, ii platesc bona si ii dau si o mie de lei pe luna", a declarat Becali pentru cei de la cancan.ro.

Marian Ursea este un tanar care este dascal la biserica din sat si care a trecut prin clipe grele dupa ce mama lui l-a abandonat, iar tatal lui s-a spanzurat.

"Este un copil bun, dar a fost lovit de nenorociri, insa nu si-a pierdut speranta. Tutela baiatului o are preotul satului, iar Marian este dascal la biserica. Este un baiat credincios, la fel ca si Gigi Becali.

Invata bine. Este la o scoala de arte si meserii si vrea sa dea si la facultate. Marian sta in casa pe care i-a dat-o Becali si are o femeie care se ocupa de el", au declarat si cei de la Primaria din Breaza de Buzau. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si