Cum afectează tehnologia jocurile de noroc online

M. P., luni 22 octombrie 2018 , 18:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Câţi dintre dumneavoastră îşi mai amintesc jocurile clasice, pe bază de cartelă introdusă într-o consolă antică? Sau acele conexiuni de internet dial-up, unde trebuia să aştepţi până te conectezi – asta dacă linia telefonică era liberă! De la primele jocuri pe telefonul mobil şi până astăzi, când avem atât de multe alegeri în lumea divertismentului, evoluţia tehnologică s-a făcut simţită. Astăzi avem la dispoziţie realitatea virtuală şi conexiuni de genul 5G, care merg de minune cu telefoane smart de ultimă generaţie. Chiar şi în lumea cazinourilor online, evoluţia tehnologiilor a dat naştere unor platforme extraordinare, a căror portofoliu este asigurat de către furnizori de renume, de genul NetEnt si Microgaming. Aici puteţi afla mai multe informaţii despre Netbet, un exemplu de cazinou online reputabil, a cărui implicare în comunitatea IGaming i-a adus o apreciere internaţională.

Un exemplu perfect al relaţiei dinamice între cursa tehnologică şi relatia cu piaţa este dată chiar de acei furnizori enumeraţi mai sus. Rolul lor este de a oferi nu doar softuri de cazinou, sub formă de sloturi, jocuri de cărţi sau de masa, ci şi o paletă complexă de servicii, menite să gestioneze relaţia între jucător şi platformă. Fiecare jucător poate admite faptul că serviciile oferite sunt personalizate şi extrem de uşor accesibile, în timp ce se poate bucura de tot ce are de oferit un cazinou, la standarde redefinite de accesibilitate. Tehnologia afecteaza jocurile de noroc în feluri pe care nu le observam imediat.

Spre exemplu, de îndată ce deschidem un joc, apreciem faptul că acest lucru are loc instantaneu, fără latenţe şi erori, indiferent de tipul dispozitivului folosit sau al browserului utilizat. Acest lucru e posibil printr-o optimizare de top şi a atenţiei faţă de nevoile clienţilor. Aceste platforme online inovează în permanenţă şi vă aduc moduri unice de joc, de exemplul cazinourilor live. In aceste sesiuni în timp real, cu un dealer dedicat, vi se oferă experienţa imersivă a unui cazinou. Datorită tehnologiei folosite, acest streaming se desfaşoară la cele mai înalte standarde de calitate, iar softul folosit permite interacţiunea cu dealerul, precum şi cu ceilalţi jucători. Unghiurile de vizualizare ale meselor pot fi ajustate, iar scorurile sunt afişate digital. In ultimă instanţă, aveţi la dispozitie şi pariuri suplimentare.

Trebuie precizat că veţi putea să vă bucuraţi de jocul preferat, pe mize absolut flexibile, chiar dacă nu găsiţi loc la masă. Inovaţia permite efectuarea unor pariuri pe mâna altor jucători, în felul acesta nefiind nimeni constrâns de un număr de locuri. Tot tehnologia vă permite accesul liber la variaţii ale celor mai populare jocuri, iar mecanica de plată avantajoasă este doar meritul dezvoltatorilor de softuri de cazinou. Legislaţia din România a devenit şi mai permisivă şi astăzi, în momentul în care veţi câstiga la slotul favorit, nu va fi nevoie să vă bateţi capul cu plata impozitului, pentru că acesta va fi reţinut la sursă, conform noului cod fiscal.

In scopul prevenirii formării unei dependenţe şi din dorinţa de a promova un joc corect, majoritatea platformelor oferă, chiar în timpul sesiunilor de joc, o paletă întreagă de opţiuni menite să întampine o problemă potenţială. Clientul işi poate configura lucruri precum nivelul de pariere al mizelor, suma de pariere, numărul de linii active si suma destinata depozitului. Jocurile prezintă încă o inovaţie, ce merge mână în mână cu o buna gestiune a bugetului de joc: jocul poate fi setat pentru a se opri în momentul în care se înregistrează o anumită pierdere sau un anumit câştig. In felul acesta, prin tehnologia de top implementată, pariurile sunt efectuate cu mai multă înţelepciune, abordând un stil strategic de joc. Toate aceste opţiuni sunt puternic susţinute de dezvoltatori precum Microgaming şi NetEnt – nu degeaba sunt lideri de piaţa pe segmentul lor.

Desigur, tehnologia avansată, ce este un ingredient principal al acestor platforme deschide noi porţi în ceea ce priveşte implementarea constantă a unor măsuri de siguranţa. Jucătorii pot folosi cele mai noi mijloace de plată, de la carduri de credit sau debit până la portofele electronice, ştiind în permanenţă că datele personale şi cele bancare le sunt în perfectă sigurantă. Avansul tehnologic influenţează pozitiv industria jocurilor de noroc, iar dacă dumneavoastră veţi alege să faceţi din aceasta aliatul dumneavoastră, veţi fi pe mâini bune, în compania oricărui cazinou licenţiat. Jucaţi responsabil!
 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si