Cât de mari ar trebui să fie noile haine bebeluși pentru nou-născut?

Spre sfârșitul sarcinii, medicul dumneavoastră va putea să vă dea o idee aproximativă despre mărimea și greutatea bebelușului dumneavoastră. În funcție de informațiile oferite, va trebui să alegeți între mărimea 1 lună sau mărimea de naștere pentru a se potrivi cu greutatea nou-născutului!

Într-adevăr, dacă mărimile indicate pe hainele pentru copii sunt în luni, nu înseamnă că ele corespund realității.

Este obișnuit ca un bebeluș care cântărește mai mult de 4 kg să se îngrașe din prima zi a celei de-a treia luni. De aceea, multe persoane recomandă să așteptați până după naștere înainte de a face cumpărături. Acest lucru nu este întotdeauna ușor pentru părinții care trebuie să fie gata în ziua cea mare!

Ce materiale ar trebui să poarte copilul dumneavoastră?

În primele câteva luni, pielea bebelușului este fragilă. Este sensibilă la frecare și mâncărime și nu trebuie să fie iritată. Așadar, nu putem decât să vă sfătuim să alegeți materiale naturale. Bumbacul este, fără îndoială, cea mai bună soluție. Pentru părinții care sunt preocupați de mediu, există haine din bumbac organic, mătase, in etc.

Dacă alegeți un articol de îmbrăcăminte din dantelă sau brodat pentru bebelușul dumneavoastră, nu uitați să puneți întotdeauna un body pe dedesubt.

Aceste detalii drăguțe au tendința de a provoca mâncărimi ale pielii și de a crea erupții cutanate. Ar fi păcat ca bebelușul să nu se simtă confortabil, nu-i așa? Are nevoie de toată concentrarea și energia sa pentru a se trezi și a explora!

Ce tip de deschideri pentru haine bebeluși?

Este esențial ca hainele bebelusului să fie ușor de îmbrăcat.

În acest fel, puteți evita plânsul copilului dumneavoastră, care, în general, nu-i place să fie îmbrăcat sau dezbrăcat... Așadar, pentru primele luni, alegeți body bebeluși cu două rânduri de pantaloni, care nu se pun pe cap.

Citeste si: Kanal D, lider de audiență în Prime Time, cu serialul “Aripi frânte”

De asemenea, alegeți fermoare la între picioare pentru a facilita schimbarea scutecelor. În primele câteva luni, evitați nasturii și închiderile de la spate. Nu sunt foarte practice atunci când vrei să schimbi discret copilul noaptea!

Care sunt cele mai bune practici de spălare a unor haine bebeluși?

Și aici trebuie să vă gândiți la pielea fragilă a bebelușului. Așadar, atunci când îi spălați hainele, alegeți un detergent delicat. Nu trebuie să conțină alergeni. Săpunul de Marsilia este o soluție bună. Iar pentru cea mai sensibilă piele, se recomandă un detergent fără parfum. Forma detergentului este, de asemenea, foarte importantă! Este de preferat să folosiți produse sub formă de pudră care sunt mai puțin încărcate cu substanțe alergenice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

A treia regulă este să găsiți doza potrivită de detergent. Totul este despre echilibru! O cantitate prea mare de detergent ar putea lăsa reziduuri în fibrele hainei și astfel ar putea irita pielea copilului dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă nu folosiți suficient detergent, hainele nu vor fi curățate corespunzător.

Câteva sfaturi finale

În ceea ce privește dimensiunile, rezervați mărimea 0 pentru bebelușii născuți prematur sau de talie mică și optați pentru hăinuțe începând cu 1 lună.

Nu ar trebui să cumpărați prea multe hăinuțe pentru primele luni, deoarece va trebui să schimbați foarte des garderoba bebelușului dumneavoastră în primele luni și în primul an de viață.

Citeste si: Cei mai manierați români

De asemenea, evită pe cât posibil hainele care se încrețesc, deoarece un bebeluș nu se mișcă prea mult și acest lucru îl poate irita și îi poate marca pielea.

Citeste si: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”- kfetele.ro

Citeste si: Ies la iveală detalii revoltătoare despre incidentul din Leeds. Românii care s-au bătut cu polițiștii britanici sunt membrii unor clanuri periculoase- radioimpuls.ro

Un body bebeluși este ținuta ideală  în acest scop, iar tu poți face stocuri de body bebeluși.

Dacă doriți să faceți cadou haine de naștere, alegeți o mărime mai mare și o piesă potrivită pentru sezonul următor.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si