Cum arata acum Aura Urziceanu dupa ce a plecat din tara si a renuntat la cetatenia romana?

Webeditor: V.P. miercuri 01 noiembrie 2017 , 09:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aura Urziceanu, celebra cantareata si compozitoare de jazz din Romania, a surprins o tara intreaga in 2014 atunci cand a decis sa renunte la cetatenia romana.

Artista a ales sa se stabileasca in Canada, acolo unde se simtea ca acasa, dat fiind ca sotul ei, un regretat tobosar canadian, era din Toronto.

Si dupa moartea lui, Aura Urziceanu a ales sa traiasca in Canada si, mai mult, sa renunte la tot ceea ce o lega de Romania."Păcat că în toţi aceşti mulţi, mulţi ani petrecuţi aici la superlativ, nu mi-am pierdut din simţământul de român. Mi-ar fi prins atât de bine şi m-ar fi scutit de dezamăgirea, ruptul sufletului, nervii şi îmbolnăvirea sufletească pe care am suferit-o şi cu care am plecat din România. După cinci ani de urâţenii, răutăţi şi aşa cum mi s-au înfăţişat românii în majoritate, nu-mi dau nici cea mai mică portiţă de a-i înţelege, admite… dimpotrivă! 

Citeste si: Carnagiu in Suceava! Cinci oameni au murit dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un camion si a luat foc

Sunt goi, fără conştiinţă, fără suflet, fără educaţie. Sunt 97-98% răi la suflet, invidioşi, urâţi, demenţi şi de o laşitate josnică! Sunt foarte periculoşi, că te aduc în stare să-i vânezi şi să-i împuşti! Nu mă recunosc sub nicio formă prin defectele lor … şi sunt plini. Tocmai de aceea renunţ la cetăţenia română!”, a precizat artista in 2014, printr-o scrisoare deschisa.

WOWbiz.ro

Recent, un clujean a fost invitat acasa la Aura Urziceanu, in Toronto, ocazie cu care cei doi s-au si fotografiat.
Una din imagini a fost facuta publica, iar cantareata de jazz pare sa fie neschimbata. 

foto: ziarulfaclia.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si