Cum arată ACUM Marius Ţeicu, la un an de moartea singurului său copil! Patricia avea doar 41 de ani şi a suferit de leucemie

Patricia Ţeicu Rădulescu, singurul copil al compozitorului Marius Ţeicu, a murit anul trecut, la doar 41 de ani. Tânăra a lăsat doi copii orfani de mamă, un soţ şi doi părinţi distruşi de durere.

Author: C.L. sâmbătă 20 aprilie 2019 , 10:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Moartea fiicei sale l-a distrus pe Marius Ţeicu. La înmormântarea Patriciei, toată lumea a fost impresionată când l-a văzut pe artist plângând, iar apoi a fost o perioadă când acesta a evitat ieşirile publice.

Citeste si: Fata care a supravieţuit masacrului din Giuleşti a împlinit 18 ani! Ce face și cum arată azi? Alexandra Pantazi avea 5 ani când a văzut cum părinţii şi bunica i-au fost împuşcaţi de fostul iubit al mamei sale! FOTO

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

Patricia a murit în august 2017, la doar 41 de ani, lăsând în urmă doi copii şi un soţ distrus. Ea suferea de doi ani de leucemie şi deşi au fost perioade în care că tratamentele păreau că au efect şi că o vor salva, boala până la urmă a răpus-o.

Marius Ţeicu, deşi distrus de durere, a spus tuturor că trebuie să se întărească şi să meargă mai departe pentru nepoţii lui, copiii Patriciei, rămaşi orfani de mamă.

Aşa că artistul a continuat să compună, să ajute tinerele talente, iar în ultima perioadă chiar să participe la evenimente, diverse festivaluri şi emisiuni tv.

"Trebuie să muncesc în continuare. O am pe soţia mea, am doi nepoţi extraordinari, pe soacra mea, pe ginerele meu. O familie de care trebuie să am şi grijă, dar şi să întreţin o atmosferă pozitivă. În general, sunt optimist, dar am şi momente. Tot eu mă îmbărbătez. Trebuie să caut întotdeauna resurse interioare care să mă aducă la lumină”, povestea Marius Ţeicu, recent la o emisiune tv.

De altfel, ultimele apariţii publice ale lui Marius Ţeicu arată un bărbat care zâmbeşte, pare optimist şi încearcă să treacă peste dramă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si