Cum arăta Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, în adolescență

Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, s-a făcut remarcată prin frumusețea sa ieșită din comun. Băieții au pus ochii pe ea încă din clipa în care a coborât pe scări și au schimbat primele cuvinte.

A.N.C, luni 02 septembrie 2019 , 13:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, face astăzi primii pași în casa Puterea Dragostei, fiind gata să-și găsească marea dragostei, așa cum declară chiar ea în promo de prezentare.

Băieții au fost impresionați de Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei

Băieții au rămas muți de uimire în momentul în care au văzut-o pe noua concurentă de la Puterea Dragostei pentru prima dată.

Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, s-a făcut remarcată prin frumusețea sa ieșită din comun. Gurile rele susțin că Andra ar fi suferit mai multe intervenții estetice la nivelul feței.

Citeste si: Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, ipostaze incendiare pe Internet

Citeste si: Puterea dragostei. Ligi, declarație ȘOC: Andreea și Rusu s-au întâlnit în afara competiției

Citeste si: S-a rupt definitiv o prietenie! Bianca și Jador s-au certat rău la Puterea Dragostei: "Ești prost" / "Obscenitate de femeie"

Și au publicat chiar și o serie de fotografii cu noua concurentă Puterea Dragostei în adolescență, de pe vremea când nu se machia și aranja atât de mult.

Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, ipostaze incendiare pe Internet

Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, s-a făcut remarcată prin frumusețea sa ieșită din comun. Pe contul personal de Instagram, concurenta are o mulțime de fotografii în ipostaze sexy, lăsând să i se vadă trupul apetisant.

 

Te-ar putea interesa si