Cum arată buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale

Buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale în 2019 a fost aprobat de Biroul Electoral Central. Pe el se află trecute numele celor doi candidaţi, Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă.

Author: R.B. vineri 15 noiembrie 2019 , 16:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Al doilea tur de scrutin va avea loc duminică, 24 noiembrie 2019.

Citeste si: Orban, întrebat ce şanse îi dă candidatului Viorica Dăncilă: Zero. Şi aşa este prea mult pentru ea că a ajuns în turul doi

Forma şi înscrisurile buletinului de vot pentru al doilea tur de la alegerile prezidenţiale 2019 au fost definitivate de Biroul Electoral Central.

Astfel, pe buletinul de vot apar, fireşte, numele celor doi candidaţi, încadrate în chenare de culoare negru, iar siglele celor două partide pe care le reprezintă candidaţii în partea stângă.

Citeste si: Klaus Iohannis, dat în judecată de un violator condamnat la 13 ani de închisoare!

Forma şi înscrisurile buletinului de vot pentru al doilea tur de la alegerile prezidenţiale 2019 au fost definitivate de Biroul Electoral Central. Astfel, pe buletinul de vot apar, fireşte, numele celor doi candidaţi, încadrate în chenare de culoare negru, iar siglele celor două partide pe care le reprezintă candidaţii în partea stângă.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si