Cum arată casa în care a trăit Eleonora Zugun, supranumită ”fata diavolului”! Românca din satul Talpa a uimit lumea cu capacitățile ei paranormale FOTO

Cazul româncei Eleonora Zugun a șocat opinia publică mondială, botoșăneanca fiind cercetată de cei mai mari savanți, care au constatat fenomenul Poltergeist.

Author: Petru Luca sâmbătă 22 iunie 2019 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cazul româncei Eleonora Zugun a șocat opinia publică mondială, botoșăneanca fiind cercetată de cei mai mari savanți, care au constatat fenomenul Poltergeist. Născută în 1913 în comuna Cândești, satul Talpa (județul Botoșani), Eleonora a început să dezvolte capacități paranormale imediat cum a împlinit 12 ani: în jurul ei obiectele începeau să plutească sau să dispară, avea crize violente, urmate de apariția pe corp a tot felul de echimoze și mușcături! 

Un savant german aflat în trecere prin România a auzit de cazul ei și a luat-o pe Eleonora, pe răspunderea lui, la Viena, acolo unde fata a intrat în grija contesei Wassilko-Serecki, mare pasionată de paranormal, dar și a britanicului Harry Price, o somitate în domeniu.

 

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Filmată în mediu închis, într-o încăpere securizată, Eleonora dovedea aceleași capacități, obiectele dispărând sau mișcându-se singure, în timp ce mușcăturile apărute de nicăieri pe mâini și pe fața Eleonorei erau din ce în ce mai severe și cu cauze necunoscute.

Botezată de “Sunday Mail” drept  “fata posedata de diavol”, Eleonora a scăpat de capacitățile sale paranormale în momentul apariței primelor menstruații.

Femeia s-a reîntors în țară și și-a reluat liniștită viața în satul natal, acolo unde a renovat casa părintească din Talpa. A murit la 83 de ani, în 1996, fiind înmormântată la Dorohoi. Și astăzi, misterul fenomenelor ce o însoțeau pe româncă fac valuri în presa de specialitate, mai ales că, în perioada în care era supravegheată și filmată, la Viena și la Londra, s-au înregistrat peste 3000 de incidente inexplicabile, aproape o treime fiind și foarte bine documentate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si