Portalul Moldova Curata scria in urma cu ceva timp ca Dodon a sustinut ca a cumparat casa de la o ruda care a plecat peste hotare. 

Casa din Chisinau a lui Igor Dodon (foto: Moldova Curata)
Casa din Chisinau a lui Igor Dodon (foto: Moldova Curata)

In respectiva casa, presedintele ales al moldovenilor locuieste impreuna cu sotia sa si cei trei baieti ai lor. De altfel, politicianul si-a aratat, mandru, in numeroase ocazii, familia.

A facut-o si in campanie, si la vot, cand a mers cu baietelul cel mic in brate, dar si ieri, pe pagina sa de socializare, cand le-a multumit moldovenilor pentru ca l-au votat.
Igor Dodon, alaturi de sotia sa si de cei trei baieti ai lor
Igor Dodon, alaturi de sotia sa si de cei trei baieti ai lor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La fel de impresionanta este si casa parinteasca a lui Dodon. Conform reporterilor de la Moldova Curata, aceasta se afla in Sadova, o localitate din raionul Calarasi. Situata pe un deal, casa parinteasca a presedintelui ales iese in evidenta in raport cu cele de alaturi: este inconjurata cu un gard de caramida, care se intinde pe cateva zeci de metri. Are doua cai de acces prin doua porti masive.

Si casa parinteasca din Sodova, care a fost recent refacuta si modernizata
Si casa parinteasca din Sodova, care a fost recent refacuta si modernizata

Igor Dodon (41 de ani) a fost ministru al Economiei in anii 2006-2008. In 2009, el a fost ales deputat din partea PCRM, iar in noiembrie 2011 a parasit formatiunea si s-a alaturat Partidului Socialistilor, al carui presedinte a devenit in urma congresului organizat in acelasi an. La alegerile locale din iunie 2011, Igor Dodon s-a duelat cu Dorin Chirtoaca in turul doi al scrutinului pentru functia de primar al Chisinaului.

Atunci, Chirtoaca a castigat peste 50 la suta din voturi.
Igor Dodon nu a ascuns preferinta pentru o relatie privilegiata a Moldovei cu Rusia, chiar si in detrimentul celei cu Uniunea Europeana. In 2014, Dodon a vorbit despre necesitatea ca Moldova sa renunte la Acordul de Asociere si Liber Schimb cu UE pentru a pune capat blocarii exporturilor de produse agroalimentare din Moldova catre Rusia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si