Cum arata cea mai mare cutie a milei din Romania, care are un metru si jumatate inaltime. Preot paroh: „Legat de achizitia ei, nu cred ca este problema presei“

Intr-o biserica din orasul argesean stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania. Are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar, in lacasul de cult ”Sfintii imparati Constantin si Elena”.

Author: A.L. vineri 18 august 2017 , 16:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Impozanta cutie a milei este din lemn, are 1 metru si jumatate inaltime si este incrustata cu motive florale, fiind realizata pe comanda la un atelier specializat.
”Se exagereaza. Cutia aceasta a milei se incadreaza in mobilierul bisericesc. Legat de achizitia ei, nu cred ca este problema presei”, a declarat preotul paroh Cristian Amuza pentru Adevarul.ro.

”Cutia milei este o donatie a unui enorias din parohia noastra si a fost adusa in acest an”, a mai spus preotul.Biserica ”Sfintii Imparati Constantin si Elena” a fost sfintita pe 21 mai 2007, dupa opt ani de lucrari. Banii necesari pentru ridicarea bisericii au provenit in mare parte din contributiile a mii de oameni din oras. Un ajutor foarte important a venit din partea primariei locale care a acordat parohiei un teren in suprafata de 2.400 de metri patrati si diferite sume de bani.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si