Cum arăta Culiță Sterp în prima lui zi de școală

Pe 14 septembrie se strigă cataogul pentru prima dată în aceatsă toamnă. Cu mari emoții și cu nostalgie, vedetele noastre au privit în urmă și și-au amintit cum a fost pentru ele prima zi de școală.

Author: Catalina Popa vineri 11 septembrie 2020 , 15:44

 Cum arăta Culiță Sterp în prima lui zi de școală
Cum arăta Culiță Sterp în prima lui zi de școală
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

14 septembrie, o zi cu multă emoție pentru elevii care abia așteptau să se revadă și să se așeze cuminți în bănci. Ce-i drept, în contextul pandemiei de coronavirus, școala anul acesta va începe cu totul diferit și va fi o încercare atât pentru elevi cât și pentru profesori.

Vedetele noastre și-au amintit și ele de prima lor zi în care au pășit timid în clasă. Așa artăta Culiță Sterp în copilărie. Îl recunoști?

Citeste si: Cum arăta Dorian Popa în prima lui zi de școală

 Cum arăta Culiță Sterp în prima lui zi de școală
Cum arăta Culiță Sterp în prima lui zi de școală

Culiță Sterp a copilărit în Hațeg și este absolvent absolvent al colegiului IC Brătianu. Facultatea a făcut-o la Sibiu unde a obținut o licență în management la Facultatea de Științe Economice. La lucrarea de licență a obținut 7.97. 

Cine este Culiță Sterp

Citeste si: Cum arăta Theo Rose în prima ei zi de școală. Acum mai bine de 10 ani. FOTO EXCLUSIV

 Culiță Sterp se bucură de o carieră muzicală de succes, ultima melodie lansată alaturi de Anna Lesko bucurându-se de un adevărat succes. Cuiță Sterp a fost concurent și în eimisiunile "Puterea Dragostei" și "Survivor", dar în lumina reflectoarelor a apărut după controversata relație pe care a avut-o cu cântăreața de muzică populară Carmen de la Sălciua. Nenumăratele lor certuri au apărut de multe ori pe internet făcând deliciul presei și stârnind discuții între fanii lor. Cei doi au cunoscut un succes fulminant și păreau nedespărțiți. Doar că anul trecut au divorțat cu scandal, aducându-și multe acuze unul altuia, în special legate de infidelitățile din cuplu. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si