Cantautorul Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Tristul anunț a fost făcut pe Facebook de către Ana Maria Socaciu, fiica artistului.

”O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunţăm cu nemărginită durere stingerea din viaţă a celui care a fost soţ, tată, bunic, un artist de geniu şi un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu

să-l primească în Împăraţia Sa alături de cei drepţi!”, a scris ea pe reţeaua de socializare. 

Marina Almășan, mesaj impresionant după moartea lui Victor Socaciu

”Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieţii sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor şi ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au preţuit muzica. 

Citeste si: VIDEO| Trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului

Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îţi doresc să-ţi găseşti pacea şi  liniştea. Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua să-ţi poarte numele. Şi, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viaţă, alături de mine, de aici, de pe pământ…”, a scris jurnalista. 

Cum arată fiul regretatului artist Victor Socaciu? Primele declarații impresionante despre tatăl său: ”Până în ultimul moment a cântat, a compus”

Cum arată fiul regretatului artist Victor Socaciu? Primele declarații impresionante despre tatăl său: ”Până în ultimul moment a cântat, a compus”

Fiul lui Victor Socaciu, detalii dureroase

Victor Socaciu a mărturisit, într-o intervenție la un post TV, că ultima oară când l-a văzut pe tatăl său în urmă cu două luni. S-au întâlnit la casa lui de la Cornu, județul Prahova. A observat încă de atunci starea precară de sănătate a părintelui său.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Ultima oară m-am văzut cu el acum două luni la casa lui de la Cornu, slăbise 20 și ceva de kilograme. De atunci m-a lovit un gând, m-a lovit viața din plin, am realizat că trebuie să trăiesc cu gândul că trebuie să se ducă. Având așa starea de sănătate foarte rea, până în ultimul moment a cântat, a compus, a făcut ce a iubit”, a spus Victor Socaciu.

Citeste si: VIDEO|Victor Socaciu a murit după o lună petrecută în spital. Avea 68 de ani

Marina Almășan a reacționat imediat pe Facebook: ”Victor al meu este un copil minunat. Copilul pe care orice părinte și l-ar fi dorit. Nu i-a plăcut niciodată publicitatea, iar dacă odinioară, copil fiind, a fost nevoit să facă față celebritătii părinților săi, după ce a crescut, a evitat ”să iasă în față”. Singurul ecran care îi este drag, este cel al calculatorului care-l leagă de profesia sa. Până și fotografiile de familie, pe care le mai încarc pe Facebook după ce ne întâlnim cu toții, cu diferite ocazii, sunt îndelung negociate, ca să nu-l supăr. …Astazi Victor al meu a acordat primul său interviu, intr-un moment atât de greu pentru el. Desi nu m-am aflat acolo( și îi mulțumesc minunatei Ana, care îi este atat de aproape), nu mi-este greu să deslușesc furtuna din sufletul copilului meu.

Am suferit, privindu-l la televizor...Să vorbești despre părintele plecat pentru totdeauna este legendarul bolovan al lui Sisif, purtat pe umerii acestuia. Victor duce, la randu-i, in aceste zile, pe umerii sufletului său, cea mai grea povară ce-i poate fi dată unui copil…

Cum arată fiul regretatului artist Victor Socaciu? Primele declarații impresionante despre tatăl său: ”Până în ultimul moment a cântat, a compus”

Cum arată fiul regretatului artist Victor Socaciu? Primele declarații impresionante despre tatăl său: ”Până în ultimul moment a cântat, a compus”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

….Dacă Victor și-a iubit tatăl? Fără îndoială! Restul speculațiilor voi avea grijă să le demontez, curând, ca pe o datorie de onoare, după ce vor trece însă aceste zile complicate și după ce aceia care CU ADEVĂRAT au ținut la Victor Socaciu, îl vor fi plâns, în liniște, pe cel plecat…”

Citeste si: Doliu în muzică. O celebră cântăreață și actriță a pierit la 35 de ani

Trupul artistului depus la Parlament

Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu a fost depus miercuri, între orele 12.00-14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1, a anunţat Camera Deputaţilor, într-un comunicat oficial. Victor Socaciu a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2008 – 2012.

Citeste si: Doliu în sport. Un fotbalist a pierit în ziua de Crăciun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si