Cum arată invitaţiile la nuntă ale lui Marian Godină! Cine va fi naş de cununie

Bat clopote de nuntă pentru poliţistul Marian Godină, care se căsătoreşte în curând, iar în urmă cu puţin timp, el a făcut publice invitaţiile la nunta sa.

sâmbătă 30 decembrie 2017 , 13:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
”Iubita mea mi-a spus că îşi doreşte nişte invitaţii de nuntă originale. Au ieşit cam aşa. Şi uite cum, deşi nu mai lucrez la rutieră, o să mă apuc de împărţit din nou amenzi”, a scris poliţistul, în dreptul imaginilor în care se poate vedea cum arată invitaţiile. 
 
”Proces verbal” se numeşte invitaţia la nunta lui Godină şi are două cătuşe în loc de verighete, iar în text se arată că părinţii şi naşii au constatat că tinerii au săvârşit următoarele: ”Cunoscându-se în împrejurări necunoscute, dar favorabile, s-au îndrăgostit iremediabil şi au devenit inseparabili. Fapta este prevăzută de art. 259 din Codul Civil şi este sancţionată cu obligarea de a trăi împreună pentru tot restul vieţii”.
 

 Naşul de cununie ales este nimeni altul decât Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, scrie wowbiz.ro.

 
 
 
 
 
Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si