Cum arată mormântul tatălui Elenei Udrea? În lipsa blondei, dar şi a mamei fostului ministru, de locul de veci al lui Nicolae Udrea ar trebui să se ocupe fratele Elenei, rămas în ţară

Nicolae, tatăl Elenei Udrea, a murit pe 14 martie 2009, fiind înmormântat la cimitirul Ghencea din Capitală.

Petru Luca, marți 06 noiembrie 2018 , 21:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Condamnată definitiv în România şi reţinută în Costa Rica, acolo unde se refugiase, Elena Udrea este sprijinită în San Jose de logodnicul ei, Adrian Alexandrov, dar şi de mama sa, Maria, cei doi ocupându-se şi de micuţa Eva Maria, fetiţa fostului demnitar. În ţară a rămas doar fratele fostului ministru, Adrian Valentin, care are în grijă şi locul de veci al lui Nicolae Udrea, tatăl lui şi al Elenei.

De profesie şofer, Nicolae Udrea a murit la 62 de ani, în martie 2009, fiind îngropat în cimitirul Ghencea din Capitală.

Foarte ataşată de părintele ei, Elena Udrea i-a ridicat acestuia un impunător monument de granit la locul de veci, scriind pe piatra de mormânt şi două strofe dintr-o poezie semnată de Adrian Păunescu. Nesuportând probabil ideea că tatăl ei ”a dus-o prost”, conform poeziei, Udrea a modificat rândul respectiv, stricând rima, versul scris în piatră fiind acum ”că şi-aşa au dus-o GREU”.

Aşa că strofa a doua, care în original suna aşa: ”Cheamă-i, Doamne, înapoi/Că şi-aşa au dus-o prost/ Şi fă-i tineri cum au fost/Fă-i mai tineri decât noi” s-a transformat pe crucea tatălui Elenei Udrea în ”Cheamă-i, Doamne, înapoi/ Că şi-aşa au dus-o GREU/Şi fă-i tineri cum au fost/ Fă-i mai tineri decât noi”. Dacă tatăl Elenei era originar dintr-un sat de lângă oraşul Buzău, mama fostului ministru al turismului provine din Mălini (judeţul Suceava), satul natal al marelui poet Nicolae Labiş. Potrivit mărturiilor sătenilor din Mălini, Maria Udrea a fost angajată la un moment dat la dispensarul din comună, unde dădea cu mătura. 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi... Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi Razboinici, dupa jocul de recompensa! "Sunt satul de tine! Tu ai stricat tot!"
spotmedia.ro
România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice) România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice)
spotmedia.ro
Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr.... Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr. Adrian Marinescu răspunde la întrebările zilei
b1.ro
S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai... S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România
infoactual.ro
Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina! Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina!
infoactual.ro
Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si