In luna ianuarie a acestui an, Clubul Bamboo a ars in intregime din cauza unor probleme la instalatia electrica. Cel putin asta reiese din raportul oficial al autoritatilor publicat in urma cu cateva luni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Recent, Club Bamboo s-a redeschis, fiind reconstruit intr-un timp record, exact ca in 2005, cand dupa un incendiu care a mistuit totul, patronilor nu le-a trebuit decat cateva luni sa-l redeschida.

Interesant este ca noul club, deschis la cativa metri de ruinele vechiului local, are o instalatie de lumini si mai spectaculoasa decat cea care a declansat incendiul din 21 ianuarie. Merita amintit faptul ca Bamboo a functionat in ultimii ani doar cu un aviz de securitate la incendiu, nu si cu o autorizatie din partea ISU.

Chiar si asa, redeschiderea clubului Bamboo din Bucuresti a reprezentatun moment de referinta in viata de noapte a Capitalei. Petrecaretii nu s-au speriat de istoria recenta cu tenta de blestem a clubului si au rezervat locuri cu multe saptamani inainte, atrasi de fetele si mai frumoase si de atmosfera magica pe care Bamboo a stiut mereu sa-l creeze pentru clientii ei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si