Alexandru Arșinel a fost un mare actor al țării noastre. Acesta a lăsat în spate o avere culturală foarte mare. De asemenea, a scris istorie în lumea actoriei. Se spune că talentul se moștenește, însă fiul lui nu profesează în domeniu. Actoria nu a reprezentat o pasiune pentru el, alegând cu totul alt drum.

Ce meserie a ales fiul lui Alexandru Arșinel?

Alexandru Arșinel a lăsat în spate foarte multe amintiri frumoase.

Mulți oameni l-au îndrăgit pe celebrul actor. A lăsat în spate și o familie îndurerată, iar Cristian, unul din fiii săi, se numără printre persoanele care nu îl pot uita. Alexandru Arșinel și-a dorit ca fiul său să urmeze acest drum, însă foarte puțini oameni știu cu ce se ocupă în prezent.

Citește și: VIDEO: Momente emoționante la înmormânatarea actorului Alexandru Arșinel. Soția maestrului, înmărmurită de durere

Meseria pe care și-a ales-o Cristian este neașteptată și nu are legătură cu ceea ce a făcut tatăl său. Acesta vinde legume și fructe din cultura proprie. Este cunoscut în rândul producătorilor din București. Oamenii vin deseori la el, pentru a cumpăra produse calitative și proaspete.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se pare că are succes cu afacerea sa. Cristian s-a străduit mult pentru a ajunge aici. Și-a amenajat un solar pe un teren în apropierea Bucureștiului, acolo unde cultivă fructe și legume. Atunci când se afla în putere, Alexandru Arșinel îi oferea ajutor.

Cristian a urmat cursurile a două facultăți

Alexandru Arșinel a fost mereu alături de copiii săi și i-a susținut indiferent de drumul ales.

În același mod a procedat și cu Cristian, care l-a făcut mândru. A urmat studii la două facultăți, însă a simțit spiritul de antreprenor și și-a dorit propria afacere, fără a mai munci pentru alți oameni.

„Este emoționant momentul pentru că eu de fapt m-am dus să-l văd pe copilul meu ce face. A renunțat la două diplome la două facultăți și a vrut să-și demonstreze lui că poate să facă o afacere de unul singur fără să fie plătit de cineva.

El a fost director, asistentul directoarei juridice de la Curtea de Conturi, a fost angajat al Băncii Române de Dezvoltare. Și cu toate astea și-a luat inima în dinți și a spus că vrea să se descurce singur”, a declarat Alexandru Arșinel în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Alexandru Arşinel va fi condus astăzi pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la ora 12.00, la Cimitirul Bellu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si