Cinci ani mai tarziu, politicianul avea sa se recasatoreasca cu Viki Melescanu, expert in cadrul Ministerului Economiei. Actuala sotie a lui Melescanu a pastrat intotdeauna discretia, de-a lungul anilor, desi sotul ei a fost ministru, candidat la presedintie, senator, ea nu a fost vazuta impreuna cu acesta la intalnirile oficiale sau mondene.

Teodor Melescanu, alaturi de sotia sa si de maestrul Guru Karma Acharya
Teodor Melescanu, alaturi de sotia sa si de maestrul Guru Karma Acharya

In 2014 insa, pe vremea in care Teodor Melescanu era tot ministru de externe, a primit vizita unui promotor al budismului Tibetan.  Maestrul Guru Karma Acharya, care vine de multi ani in Romania si care a avut, in decursul anilor, o serie de intalniri cu diversi oameni politici, s-a intalnit si cu Melescanu. Guru a scris pe blogul sau despre intalnirea cu ministrul si cu sotia acestuia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Maestrul Karma Tanpai Gyaltshen a fost profund miscat pe parcursul intalnirilor particulare si oficiale cu Onorabilul Ministru de modestia sa spirituala si demnitatea sa profund iubitoare. La cererea sotiei pline de iubire si spiritualitate a Excelentei Sale, dna Melescanu, Master s-a rugat profund pentru pacea, unitatea si succesul atat ale poporului, cat si ale tarii, ale Romaniei- si pentru longevitatea Excelentei Sale, dl. Teodor Melescanu”, scrie pe blogul maestrului budist, unde au fost postate si cateva imagini de la intalnire.

In acestea apare si Viki Melescanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si