Cum arata statiile de metrou din Drumul Taberei. Am fost acolo si va aratam totul din subteran

De la legenda la dezamagire si apoi la subiect de ironii si glume, metroul din Drumul Taberei chiar a prins viata. Trei dintre statii si-au deschis astazi larg portile pentru vizitatori, care au venit ca la muzeu. Si toti au vrut sa imortalizeze momentul istoric, ca doar nu degeaba il asteapta de peste 5 ani.

Author: Stirile Kanal D Editor: Catalin Patru duminică 27 noiembrie 2016 , 19:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mai ceva ca la noaptea alba a muzeelor a fost atmosfera de astazi din cele 3 statii de pe magistrala Drumul Taberei. Pentru prima data de la inceperea lucrarilor, metroul nu a mai fost doar un prilej de bancuri.

Acest domn este printre primii vizitatori ai statiei Orizont.

E si normal, santierul i-a stat sub balcon cativa ani buni.
N-au iesit fantani, dar le-au iesit peri albi celor care stau in cartier. Drept urmare, vizita a trebuit imortalizata, doar a fost un fel de moment istoric.

Mai in gluma, mai in serios, dar aceasta doamna are dreptate. Vaduvit, pana acum, de acest mijloc de transport in comun, cartierul Drumul Taberei va auzi sunetul metroului cam pe la anul, pe vremea asta.

Sorin Buse, ministrul transporturilor:- "Va confirm data de finalizare pe care am agreeat-o, semestrul II al anului viitor, deci pe undeva in noiembrie, probabil, anul viitor."

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Ascult muzica noastră și plâng” Cristina Ciobănașu nu poate uita ce a trăit cu Vlad Gherman- wowbiz.ro

Pana atunci, insa, viitori calatori si-au putut purta pasii prin tunelul pe unde vor "zbura" cu vreo 80 de kilometri la ora trenurile de metrou.

Fiecare vizitator a primit suvenir o astfel de medalie, ca nu degeaba spuneam ca a fost o zi istorica. Chiar si asa, nu toata lumea a avut cuvinte de lauda.

10 statii numara celebra magistrala, iar oficialii promit ca, din 2023 vor incepe lucrarile si la metroul care va lega piata Iancului de cartierul Pantelimon. Si, cu putin noroc, si la tunelurile spre aeroportul Otopeni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si